Loading...
Koofr zmožnosti / Mar 12 2018

5 izboljšav Koofra v zadnjih mesecih, ki ste jih morda spregledali

Kot pri vsaki drugi programski opremi ali storitvi, razvojno delo ni nikoli zaključeno. Neprestano delamo na tem, da bi bil Koofr še boljši, dodajamo nove zmožnosti in dopolnjujemo že obstoječe. Oglejte si, kaj vse smo izboljšali v zadnjih mesecih!

1. Posodobitve in izboljšave pri mobilni aplikaciji Koofr za Android

Predstavili smo dve večji posodobitvi Koofr aplikacije za Androide. Verzija 3.3.0 tako prinaša:

koofr_android_update_1.png

Verzija 3.3.2, ki smo jo predstavili konec januarja, prav tako prinaša omembe vredne izboljšave:

2. Deljenje posameznih datotek znotraj aplikacije Koofr

Ta imenitna in dolgo pričakovana zmožnost vam omogoči, da delite posamezno datoteko z člani Koofra znotraj aplikacije. To je najvarnejši način za deljenje datotek, ker se odvije znotraj Koofra in ne zahteva javne povezave.

koofr_deljenje_datoteke_2.PNG

Uporaba je zelo preprosta. Izberite datoteko, ki jo želite deliti, kliknite gumb Deli, izberite Dodaj osebe in določite člane. Če oseba, s katero delite datoteko, še ni Koofr uporabnik, bo prejela povabilo, da se pridruži in dobi dostop do datoteke.

3. Vgrajeni pregledovalnik dokumentov

Pregledovanje vaših dokumentov je sedaj bolj enostavno kot kdajkoli prej. Dodali smo vgrajeni pregledovalnik dokumentov, ki vam omogoči, da odprete dokumente znotraj aplikacije Koofr in ne več v ločenem zavihku spletnega brskalnika. V tem priročnem pregledovalniku lahko tudi delite povezavo do dokumenta, ga preimenujete ali zbrišete, medtem ko je dokument odprt v pregledovalniku.

koofr_Ingrated_viewer_3.gif

4. Odpiranje datotek v Google Drive

V primeru, da vam vgrajeni pregledovalnik ne zadostuje za odpiranje dokumentov, ki ste jih shranili v povezanem računu Google Drive, jih sedaj lahko preprosto odprete v Google Drive direktno iz vaše Koofr aplikacije. Če pregledujete datoteko v Koofrovem vgrajenem pregledovalniku, jo lahko odprete v Google Drive s klikom na gumb Open in Google Drive na zgornji desni strani.

google_drive_odpri_koofr_4.PNG

5. Kazalnik za povezane račune

Če ste se kdaj spraševali, ali so vse vaše datoteke iz povezanih pomnilnikov sinhronizirane s Koofrom, imate sedaj odgovor na dlani. Majhen rdeč klicaj v zgornjem desnem kotu aplikacije Koofr se pojavi, ko se posodabljajo datoteke v izbranem povezanem pomnilniku.

koofr_Indicator_update_5.png

Bi radi izvedeli več o drugih Koofr zmožnostih? Ne čakajte - prijavite se za brezplačen račun z 2GB prostora!

Želite govoriti z nami? Pridružite se nam na Koofr subredditu!

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake