Loading...
Koofr zmožnosti / May 01 2018

Koofr nudi novo zmožnost - nabiralnik za vaše datoteke!

Imate v elektronski pošti priponke, ki jih želite shraniti v vašem oblačnem računu? Do sedaj je bil to malce zoprn postopek. Odprli ste pošto, shranili priponko na računalnik, nato ste odprli oblačno shrambo, naložili datoteke v oblačno shrambo - kako zamudno! Tale nova zmožnost Koofra odstrani večino korakov. Oglejte si kako deluje!

Nova zmožnost vam omogoča, da shranite datoteke, poslane po elektronski pošti, neposredno v izbrano Koofr mapo. Je del že obstoječe zmožnosti, ki jo poznate kot Prejmi datoteke, in poskrbi, da je shranjevanje vaših datotek iz elektronske pošte enostavno in hitro - vzeti si morate le minutko, da uredite nastavitve v vaši Koofr mapi.

Kako deluje?

Prvi korak: Določite mapo, ki bo delovala kot nabiralnik za vaše poštne datoteke. Seveda lahko to zmožnost dodelite katerikoli mapi, ki jo že imate v Koofr aplikaciji.

Drugi korak: Kliknite na gumb Deli na izbrani mapi, nato kliknite na Prejmi datoteke.

Tretji korak: Na dnu okna, ki se bo pojavilo, boste videli polje z naslovom Prejem datotek je mogoč tudi preko e-poštnega naslova. V oknu boste videli tudi elektronski naslov, ki je običajno zelo zapleten. To je unikaten elektronski naslov, ki ga Koofr avtomatično ustvari in sedaj deluje kot alternativni način za shranjevanje datotek v izbrani mapi.

koofr_nabiralnik_prejmi_datoteke.PNG

Četrti korak: Vam ni všeč ta super zapleten poštni naslov? :) Lahko ga spremenite! Zamenjajte povezavo v polju Povezava za deljenje. Na desni kliknite na ikono majhnega svinčnika in vtipkajte izbrano URL povezavo.

koofr_nabiralnik_prejmi_datoteke_link.PNG

Peti korak: Sedaj le kopirajte naslov elektronske pošte in ga pošljite komurkoli, ki vam želi pošiljati datoteke ali pa ga uporabljajte sami in si v vašo izbrano Koofr mapo preprosto prepošiljajte pošto s priponkami.

Da povzamemo: ko vam kdo pošlje elektronsko pošto s priponko na ta poštni naslov, se bodo priponke avtomatično shranile v Koofr, skupaj s samim elektronskim pismom.

Omejitve? Vsako elektronsko pismo je omejeno na največ 100MB (vključno z vsemi priponkami) in zmožnost deluje le v Koofru, ne pa v vaših povezanih storitvah (Dropbox, Google Drive, OneDrive, Amazon Drive).

Kako lahko uporabljam to zmožnost v mojem vsakdanu?

Veseli nas, da ste vprašali! Tole je le nekaj idej, ki nam na hitro padejo na pamet, mislimo pa, da je celoten nabor možnosti za uporabo res pester.

Kot rečeno, tukaj je le par idej, kako uporabiti to super zmožnost. Upamo, da vam pride prav!

Bi radi izvedeli več o zmožnostih Koofra? Ne čakajte - ustvarite si BREZPLAČEN račun z 2GB prostora za shranjevanje!

Želite govoriti z nami? Pridružite se nam na Koofr subredditu!

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake