Loading...
Tech / Sep 17 2020

Najboljša oblačna shramba za naprave Huawei

Na novejših telefonih znamke Huawei je trgovina z aplikacijami Huawei AppGallery zamenjala trgovino Google Play. Če ste pravkar kupili nov telefon, se morda sprašujete, katera storitev za shranjevanje podatkov v oblaku je najboljša in najlažja za uporabo na vaši novi napravi Huawei. Berite dalje in spoznajte Koofr, najboljšo oblačno shrambo za naprave Huawei.

Novejši telefoni Huawei in Honor se zanašajo izključno na aplikacije Huawei, prenesene iz trgovine Huawei AppGallery. Če ste lastnik povsem novega telefona Huawei ali Honor, se morda sprašujete, katero oblačno shrambo uporabiti na svoji novi napravi.

Iskanja je konec. Koofr je varna oblačna shramba, ki skrbi za zasebnost svojih uporabnikov in je na voljo v trgovini Huawei AppGallery.

huawei-5240720_1920.jpg

Kateri telefoni Huawei uporabljajo trgovino Huawei AppGallery in kateri trgovino Google Play?

Telefoni Huawei in Honor, lansirani na trg pred majem 2019 delujejo s trgovino Google Play in bodo z njo delovali tudi v bodoče.

Opomba: To vključuje naprave serij P20 in P30, naprave Mate 20 in novo izdajo P30 Pro iz maja 2020. Uporabniki lahko na omenjenih napravah še naprej uporabljajo trgovino Google Play in prejemajo posodobitve aplikacij.

Naprave, ki naj bi dobile Android 10, ga bodo dobile tekom leta 2020. Poleg tega bodo dobile tudi uporabniški vmesnik podjetja Huawei, EMUI 10.

Opomba: Naprave, ki naj bi dobile Android 10 so P30 Pro, P30 Huawei, Mate 20 Huawei, Mate 20 Pro, Mate 20 RS, P30 lite, P smart 2019, P smart + 2019, P smart Z, Mate 20 X, Mate 20 X 5G, P20 Pro, P20, Mate 10 Pro, Porsche Design Mate 10, Mate 10, Mate 20 Lite, Honor 8X, Honor 10, Honor 20, Honor 20i / 20 Lite in Honor 20 Pro.

Naprave Huawei P40 in P40 Pro, serija Mate 30, seriji Mate Xs in Honor 30 delujejo izključno z aplikacijami Huawei in trgovino z aplikacijami Huawei AppGallery.

Medtem ko so novi telefoni Huawei še vedno opremljeni z operacijskim sistemom Androidom 10, imajo preko njega naložen tudi uporabniški vmesnik podjetja Huawei, EMUI 10. Googlove aplikacije lahko na teh napravah namestite le po zapletenem postopku, ki uradno ni priporočen ne s strani podjetja Huawei in ne s strani podjetja Google. Manjkajo jim tudi jedrne privzete aplikacije za naprave Android.

Kako dostopati do datotek v oblačni shrambi iz naprav Huawei?

Koofr je brezplačna, v zasebnost in varnost usmerjena shramba v oblaku, ki je bila ena prvih aplikacij na voljo v trgovini Huawei AppGallery. Med drugim omogoča tudi povezavo računov drugih ponudnikov za shranjevanje v oblaku z računom Koofr.

Z aplikacijo Koofr lahko tako dostopate do vseh podatkov, ki ste jih shranili v račune Google Drive, OneDrive in Dropbox, neposredno iz naprav Huawei.

koofrsihuwaei_re.JPG

Kako povezati svoj račun Koofr z drugimi računi za shranjevanje v oblaku na napravah Huawei?

(1) Najprej ustvarite brezplačni račun Koofr.

(2) Iz spletnega mesta Huawei AppGallery na svojo napravo namestite visoko ocenjeno aplikacijo Koofr.

huaweiappgallery_koofrapp.JPG

(3) Na napravi Huawei se prijavite v svoj račun Koofr.

(4) Odprite Glavni meni mobilne aplikacije Koofr, kjer lahko s pritiskom na Poveži povežete svoj račun Koofr z računi oblačnih shramb GoogleDrive, OneDrive ali Dropbox.

(5) Izberite GoogleDrive, OneDrive ali Dropbox in odprl se bo privzeti brskalnik, kjer se prijavite v izbrani račun oblačne shrambe.

(6) Računi oblačnih shramb Google Drive, OneDrive in Dropbox bodo po vzpostavitvi povezave na voljo na začetnem zaslonu aplikacije Koofr.

Opomba: V svoj račun Koofr lahko povežete več računov istega ponudnika storitve shranjevanja v oblaku.

Želite govoriti z nami? Pridružite se nam na Koofr subredditu.

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake