Loading...
Koofr zmožnosti / Feb 04 2018

Predstavljena nova različica mobilne aplikacije Koofr za Android

Vesela novica za uporabnike Androida, ki zaupajo Koofru s svojimi datotekami - prihaja nova verzija aplikacije!

S ponosom predstavljamo novo različico mobilne aplikacije Koofr za Android. Verzija 3.3.0 prinaša omembe vredne nadgradnje. Pa si jih oglejmo!

1. Sedaj je podprto deljenje posameznih datotek znotraj Koofra

Pred kakšnim mesecem smo dodali zmožnost, po kateri je spraševalo mnogo naših uporabnikov - deljenje posameznih datotek z drugimi ljudmi znotraj aplikacije Koofr. To je najvarnejši način za deljenje datotek, ker se zgodi znotraj Koofra in ne zahteva javne povezave.

Navdušeni? Krasno, sedaj je zmožnost namreč dostopna tudi za mobilnike in deluje približno enako kot na različici za namizje. Kliknite na ikono Deli poleg izbrane datoteke in izberite Koofr uporabniki na meniju, ki se pojavi.

Veselo deljenje datotek vam želimo!

2. Izboljšano upravljanje z energijo za Android Oreo

Izboljšave v upravljanju z energijo mobilne aplikacije Koofr se poznajo pri daljši življenjski dobi baterije. V svetu, kjer ni nič bolj groznega kot obvestilo “Prazna baterija” na zaslonu vašega telefona, le kaj bi bilo lahko boljša novica? ;)

koofr_android_battery_management.png

3. Izboljšano upravljanje pomnilnika na napravah z majhno količino pomnilnika

Še ena velika sprememba je količina pomnilnika, ki ga Koofr zasede na vaši napravi. Seveda, če imate telefon z velikim pomnilnikom, to ni nekaj, kar bi pretreslo vaš svet. Če pa je vaš telefon bolj skromen s količino prostora na pomnilniku, boste to zagotovo cenili.

To so glavne, velike spremembe, napravili pa smo še nekaj manjših sprememb, ki jih bo zaznalo pozorno oko:

Popravili smo nekatere zmožnosti in se rešili nekaterih neizogibnih hroščev:

Upamo, da boste uživali v novih zmožnostih! Veseli bomo vašega mnenja. Poiščite nas na Twitterju @KoofrNet ali nam pošljite elektronsko sporočilo.

Želite govoriti z nami? Pridružite se nam na Koofr subredditu!

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake