Loading...
Tech / May 21 2020

Varnostno kopirajte spletno stran WordPress v Koofr z vtičnikom UpdraftPlus

Varnostne kopije so za lastnike spletnih strani WordPress ključnega pomena. Za varnostno kopiranje spletnih strani v račun Koofr lahko uporabite vtičnik UpdraftPlus in WebDAV protokol. Za nastavitev varnostnega kopiranja sledite korakom v nadaljevanju.

Kot lastnik spletne strani WordPress se morate zavedati, da so varnostne kopije ključne za ohranjanje vaših vsebin in vaše spletne strani. Verjetno ste se že vprašali, kaj je najboljši način za varnostno kopiranje vaše spletne strani. V nadaljevanju bomo pojasnili, kako lahko s pomočjo protokola WebDAV in vtičnika UpdraftPlus za WordPress preprosto ustvarite samodejne varnostne kopije spletnega mesta v račun Koofr.

Kaj je vtičnik UpdraftPlus? UpdraftPlus je preprost in učinkovit vtičnik za ustvarjanje varnostnih kopij in obnovitev spletnih strani WordPress. Na voljo je v brezplačni in plačljivi različici. Če ga želite uporabljati s protokolom WebDAV, boste morali kupiti dodatek za WebDAV ali celotno plačljivo različico, v katero je ta vključen. Z vtičnikom UpdraftPlus lahko ustvarite ročne ali samodejne varnostne kopije spletnega mesta ter varnostne kopije tudi enostavno obnovite.

wordpress plugin.JPG

(1) Kaj potrebujete za varnostno kopiranje spletne strani v Koofr?

updraft.JPG

(2) Kako nastaviti varnostno kopiranje v Koofr z vtičnikom UpdraftPlus?

Capture1.JPG

schedule.JPG

webdav.JPG

Capture.5JPG.JPG

path.JPG

popup.JPG

Capture7.JPG

Opomba: Upoštevajte, da je varnostno kopiranje I/O intenzivno. Obrnite se na svojega ponudnika za gostovanja spletnih strani in preverite kakšne so vaše omejitev pasovne širine.

Capture9 - Copy.JPG

Capture8.JPG

Capture10 - Copy.JPG

Opomba: Če imate težave pri varnostnem kopiranju datotek večjih od 1 MB, poskušajte v datoteko ‘wp-config.php’ pod database settings dodati naslednje:

define(‘UPDRAFTPLUS_WEBDAV_NEVER_CHUNK’, true);


Preberite več o obnovitvi varnostnih kopij s pomočjo vtičnika UpdraftPlus.

Veselo varnostno kopiranje!

Želite govoriti z nami? Pridružite se nam na Koofr subredditu.

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake