Loading...
Koofr zmožnosti / Nov 07 2017

Vse datoteke na enem mestu? S Koofrom je to mogoče.

Koofr ima poleg številnih lepih lastnosti tudi zmožnost, ki vam prihrani čas, ko iščete datoteke v spletnih shrambah drugih ponudnikov. Kako deluje in zakaj je našim uporabnikom tako všeč? Berite dalje.

[Posodobljeno, Jan 2020: Izbris možnosti povezave z računi Amazon Drive iz objave.]

Že nekaj let uporabljate storitve spletnega shranjevanja, danes pa ste naleteli na Koofr in ga želite preizkusiti. Super! Poleg dostopnih paketov, koristnih zmožnosti in dejstva, da ste se odločili za slovenski produkt, imamo za vas še eno dobro novico.

Vse vaše datoteke lahko shranite na enem mestu, ne da bi se morali ukvarjati z zamudnim prenašanjem datotek z ene shrambe na drugo. Koofr namreč ponuja enostavno rešitev. Vaše račune obstoječih spletnih shramb lahko samo z nekaj kliki povežete s svojim Koofr računom. Povezavo lahko vzpostavite z računi priljubljenih ponudnikov shranjevanja podatkov: Google Drive, Dropbox in One Drive.

koofr connect.PNG

Dodatna prednost, ki jo prinaša ta zmožnost, je iskanje po vseh spletnih shrambah z enega mesta. Nič več razmišljanja, v kateri spletni shrambi se nahaja točno tista pomembna datoteka! Koofrov poenoten brskalnik za vas preišče vse povezane spletne shrambe. Priročno, kajne?

Nastavitev povezave je enostavna in hitra. Odprite aplikacijo Koofr (če še nimate uporabniškega računa, ga lahko brezplačno ustvarite TUKAJ) in v levem meniju izberite opcijo Poveži. S seznama izberite spletno shrambo, ki jo želite povezati s Koofr računom. Aplikacija vas bo prosila za dovoljenje za dostopanje do te shrambe (brez skrbi, vaše geslo ostane znano le vam) in z naslednjim klikom je povezava vzpostavljena.

Povezana shramba boste nato našli v levem meniju - takoj pod glavno mapo Koofr. Če denimo kliknete na mapo Dropbox, lahko dostopate do vseh datotek, ki jih shranjujete na Dropbox računu.

dropbox-mapa-PNG.png

Ko boste brskali po datotekah, bo Koofr iskal po vseh povezanih shrambah, zato bo iskanje datotek bistveno lažje in hitrejše. Ko želite prekiniti povezavo z vašo shrambo (morda zato, ker boste uporabljali samo še Koofr ;)), prav tako ne boste imeli veliko dela. V meniju Poveži kliknite na shrambo, ki jo želite odstraniti in sledite navodilom.

Želite govoriti z nami? Pridružite se nam na Koofr subredditu!

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake