Loading...
Koofr zmožnosti / Jul 02 2019

Z lahkoto poiščite in odstranite podvojene datoteke

Čiščenje podvojenih datotek še nikoli ni bilo lažje kot z našim orodjem Koofr Duplicate Finder. Poiščite in z lahkoto odstranite podvojene datoteke znotraj svojega Koofr računa ter tako prihranite dragoceni prostor za shranjevanje.

Vsem se nam zgodi, da vedno znova shranjujemo iste fotografije, videe in dokumente na več mestih. Potem naredimo varnostno kopijo na zunanjem disku. Morda kopiramo vse skupaj še v shrambo v oblaku. In potem za vsak slučaj še v drugo, da se podatki ne bi izgubili. Sčasoma dobimo ogromno količino kopij istih datotek, ki porabljajo dragoceni prostor.

Brez skrbi, v Koofru vemo, kako je to. Navsezadnje vemo vse o datotekah. Zato smo za vas naredili preprosto, a učinkovito orodje - Koofr Duplicate Finder, da bi lahko našli nadležne dvojnike in jih obdržali pod nadzorom.

odstranite_podvojene_datoteke_duplicate_finder.JPG

Če želite očistiti mapo s fotografijami, ki ste jih po pomoti naložili večkrat ali pa samo poskušate organizirati stare datoteke in mape, boste zagotovo uživali v iskalniku podvojenih datotek.

Kako Koofr Duplicate Finder deluje?

Preprosto izberete mapo iz svojega Koofr računa, za katero želite, da jo orodje preišče. Koofr Duplicate Finder bo pregledal vse datoteke v izbrani mapi in poiskal tiste, ki so identične.

odstranite_podvojene_datoteke_analiza.JPG

Ko je analiza končana bo prikazal vse podvojene datoteke v priročni obliki, ki vam omogoča, da izberete podatke, ki jih želite obdržati in tiste, ki jih želite izbrisati.

Da bi bilo orodje res varno za uporabo, ni mogoče izbrati vseh datotek znotraj ene skupine (saj želite ohraniti eno od kopij).

odstranite_podvojene_datoteke1 - Copy.jpg

Prav tako lahko z enim klikom izberete vse starejše ali vse novejše datoteke, kar vam omogoča lažje upravljanje velike količine podvojenih datotek.

odstranitev_podvojenih_starenove.JPG

Datoteke lahko uredite po številu dvojnikov, velikosti, skupni velikosti skupine datotek ter tipu.

odstranite_podvojene_datoteke_sort.JPG

Priporočamo vam, da pred brisanjem preverite svojo izbiro, da se izognete nepotrebnim izgubam podatkov, kljub temu, da bodo izbrisane datoteke še 7 dni od trenutka brisanja na voljo v Izbrisane datoteke v Glavnem meniju v Koofru, kjer jih lahko tudi Obnovite.

Kako iskati dvojnike po specifični mapi v Koofru?

Odprite mapo znotraj svojega Koofr računa in iz naslova v brskalni vrstici skopirajte vse kar sledi naslovu https://app.koofr.net/app/storage/, kot na sliki.

odstranite_podvojene_datoteke_hack.JPG

Skopirano prilepite v Koofr Duplicate Finder za https://exp.koofr.net/#/dff/.

odstranite_podvojene_datoteke_hack1.JPG

Tako bo Duplicate Finder iskal dvojnike samo po specifični mapi, ki ste jo izbrali.

Želimo vam veliko zabave pri odstranjevanju dvojnikov ter s tem ponovni pridobitvi prostora v vašem Koofr računu.

Opomba: Koofr Duplicate Finder je na voljo samo v plačljivih Koofr računih.

Želite govoriti z nami? Pridružite se nam na Koofr subredditu!

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake