Loading...
Koofr zmožnosti / Jul 11 2019

5 prednosti plačljivih Koofr paketov, poleg dodatnega prostora za shranjevanje

Vas zanima, kaj je tista češnja na vrhu torte, ki vam jo nudi plačljiv Koofr račun poleg najbolj očitnega – dodatnega prostora za shranjevanje podatkov? Preberite več o šestih dodatnih zmožnostih, ki jih pridobite z nadgradnjo na enega od naših plačljivih paketov.

Brezplačni Koofr račun vam ponuja 2 GB prostora z možnostjo pridobitve dodatnih 8 GB prostora tako, da povabite prijatelje k uporabi Koofra. Za vsakega od prijateljev, ki sprejme vaše povabilo, vi in vaš prijatelj prejmete 500 MB prostora. Kaj pa se zgodi, ko 10 GB kljub vsemu ni več dovolj? In kaj je tista dodana vrednost, ki vam jo nudijo plačljivi Koofr računi, poleg dodatnega prostora za shranjevanje podatkov?

Koofr trenutno ponuja 7 različnih plačljivih paketov – sedaj tudi največje pakete za zares zahtevne uporabnike. Paketi se razlikujejo po velikosti in seveda po ceni.

Ne glede na to, kateri plačljivi paket si izberete, pridobite 5 zmožnosti, ki vam jih brezplačni Koofr računi ne nudijo:

1. Ustvarjanje in deljenje povezav na povezane račune zunanjih oblačnih storitev

Svoj Koofr račun lahko z nekaj kliki preprosto povežete s svojimi računi zunanjih oblačnih storitev – Dropbox, Google Drive, Amazon Drive in OneDrive (tako za zasebne uporabnike kot za podjetja in izobraževalne ustanove). Ko vzpostavite želene povezave, se datoteke iz vaših zunanjih oblačnih storitev ne prenesejo v Koofr. Datoteke so le dostopne v vašem Koofr računu, dokler je storitev povezana s Koofrom, kar vam omogoča, da si lahko ogledate vse svoje datoteke na enem mestu.

Toda kaj se zgodi, ko želite datoteke iz povezanih storitev dati v skupno rabo?

Z brezplačnim Koofr računom lahko uporabljate vse funkcije skupne rabe (Dodaj osebe, Pošlji povezavo in Prejmi datoteke) za vse datoteke/mape, ki so shranjene v vašem Koofr računu. Z možnostjo Dodaj osebe lahko tudi delite katerokoli datoteko/mapo z drugimi uporabniki Koofra, ne glede na to, kje je shranjena (v Koofru ali v povezani storitvi). Plačljivi Koofr računi pa vam nudijo še dodatno možnost – ustvarjanje povezav za skupno rabo (Pošlji povezavo in Prejmi datoteke) do datotek/map, ki so shranjene v povezanih računih zunanjih oblačnih storitev. Na ta način lahko tudi te datoteke/mape delite z osebami, ki nimajo Koofr računa.

Torej – ko svoj Google Drive račun povežete v Koofr račun, boste v brezplačnem Koofr računu videli razpoložljive možnosti skupne rabe za datoteke/mape iz Google Drive računa. Prikazala se vam bo le možnost Dodaj osebe. V plačljivem Koofr račun boste videli vse možnosti skupne rabe – vključno z možnostjo ustvarjanja povezav za skupno rabo za datoteke/mape, ki so shranjene v Google Drive-u (kot na spodnji sliki).

placljivi_racuni_deljenje.JPG

2. Dostop do Koofr Experiences

Trenutno dostop do Koofr Experiences vključuje dostop do orodja Koofr Duplicate Finder, ki vam pomaga poiskati in z lahkoto odstraniti podvojene datoteke znotraj vašega Koofr računa ter vam tako prihrani dragoceni prostor za shranjevanje. Če želite očistiti mapo s fotografijami, ki ste jih pomotoma naložili več kot enkrat, ali pa poskušate organizirati stare mape z veliko datotekami, je to odlična možnost za vas. V Koofr Experiences postopoma dodajamo tudi nove funkcije. Več o orodju Koofr Duplicate Finder preberite tukaj.

placljivi_koofr_racuni1.JPG

3. Možnost uporabe Lokalnih map v namizni aplikaciji Koofr

Možnost Lokalne mape v namizni aplikaciji Koofr vam omogoča, da brez težav dostopate do datotek in map na oddaljenih računalnikih. Ko povežete Lokalno mapo, boste do te mape lahko dostopali iz katere koli naprave z internetno povezavo. Na Koofr strežnike ne bo prenešena nobena datoteka, zato mora biti računalnik z Lokalno mapo povezan v internet, sicer vaša Lokalna mapa ne bo na voljo.

Pomembno: Vse spremembe, ki jih naredite v izbrani Lokalni mapi se bodo neposredno odražale v datotekah/mapah na vašem računalniku, zato bodite previdni pri brisanju datotek/map in vseh drugih spremembah. Do Lokalne mape, ki ste jo ustvarili lahko dostopate preko spletne aplikacije Koofr, v Glavnem meniju na levi.

lokalne_mape_koofr.JPG

4. Napredne možnosti preimenovanja s funkcijo Preimenuj hkrati

Funkcija Preimenuj hkrati vam omogoča preimenovanje več datotek/map naenkrat, s štirimi naprednimi možnostmi preimenovanja:

preimenuj_hkrati.JPG

Ta možnost je priročna, če poskušate organizirati veliko količino datotek, ki jih želite preimenovati na enak način oz. po enakih pravilih.

5. Možnost prilagajanja videza povezav za skupno rabo s Prilagoditvami

Plačljivi računi vam nudijo možnost prilagoditve videza vaših povezav za deljenje in prejem. V Koofr Nastavitvah lahko naložite svoj logotip, ki se nato prikaže v povezavah za deljenje.

prilagoditve.JPG

Brezplačni Koofr račun z do 10 GB prostora za shranjevanje lahko odprete tukaj.

Če vam brezplačni račun ni dovolj in želite uživati v dodatnih zmožnostih, ki vam jih nudijo plačljivi računi, lahko svoj brezplačni račun preprosto nadgradite s klikom na Nadgradi račun v Nastavitvah svojega Koofr računa.

nadgradnja_racuna_koofr.JPG

Z nadgradnjo boste podprli majhno in navdušeno ekipo strokovnjakov, ki cenijo zasebnost vaših podatkov in informacij. :)

Želite govoriti z nami? Pridružite se nam na Koofr subredditu!

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake