Loading...
Koofr zmožnosti / Sep 03 2020

Prenesi fotografije in videoposnetke iz Facebooka na Koofr

Z veseljem sporočamo, da je Koofr pričel sodelovanje s podjetjem Facebook. Z novim orodjem za prenos smo uporabnikom omogočili varen in enostaven prenos fotografij in videoposnetkov, shranjenih v računih Facebook, na Koofr. Več o našem sodelovanju s podjetjem Facebook in novem orodju za prenos preberite v nadaljevanju.

Z veseljem sporočamo, da je Koofr pričel sodelovanje s podjetjem Facebook, da bi uporabnikom zagotovil orodje za prenos fotografij in videoposnetkov iz računov Facebook, na Koofr. Uporabniki lahko sedaj enostavno izvozijo kopijo vseh svojih Facebook fotografij in videoposnetkov v svoj račun Koofr oblačne shrambe Koofr.

Naše sodelovanje je rezultat truda podjetja Facebook za izboljšanje prenosljivosti podatkov med različnimi storitvami in del odprto-kodnega projekta Data Transfer Project, ki se je začel leta 2018. Projekt Data Transfer Project zajema ustvarjanje odprto-kodne platforme za prenos podatkov, ki želi omogočiti vsem posameznikom na spletu, da bi brez težav in kadarkoli želijo lahko prenesli svoje podatke med ponudniki spletnih storitev. Želja in cilj projekta je uporabnikom omogočiti nadzor nad lastnimi podatki in spodbujati inovativnost. Preberite Facebookov članek na temo prenosljivosti podatkov.

Podjetje Facebook je ob pred časom že omogočilo možnost prenosa fotografij in videoposnetkov v storitev Google Photos, sedaj se seznamu možnosti za prenos pridružujeta še podjetji Koofr in Dropbox. Koofr je vedno želel svojim uporabnikom ponuditi čim več različnih zmožnosti za združevanje datotek na enem mestu in verjamemo, da sodelovanje s podjetjem Facebook odpira nove, zanimive možnosti za to.

integration_transfer_fromgif_1.png

Veseli smo, da je Facebook podjetje Koofr prepoznal kot v zasebnost usmerjenega in zaupanja vrednega evropskega ponudnika oblačnih storitev in nas povabil, da s sodelovanjem združimo prizadevanja za izboljšanje prenosljivosti podatkov med spletnimi storitvami.

Naš cilj in ena izmed vrednot, ki nam v podjetju Koofr pomenijo največ, je hraniti čim manj osebnih podatkov o uporabnikih in jim hkrati nuditi odlično storitev. Novo orodje za prenos fotografij in videoposnetkov sledi tem prizadevanjem. Celoten postopek prenosa fotografij in videoposnetkov iz računa Facebook na Koofr je zasnovan z zasebnostjo uporabnikov v mislih. Med računoma Facebook in Koofr je vzpostavljena začasna povezava. Takoj, ko je prenos podatkov končan, veljavnost in dovoljenja povezave med računoma potečejo.

integration_transfer_from_gif_2.png

Kje lahko dostopate do orodja za prenos?

Do orodja za prenos lahko dostopate v nastavitvah svojega računa Facebook znotraj razdelka Tvoji podatki v Facebooku, kjer lahko izberete možnost prenosa fotografij in videoposnetkov na Koofr. Orodje smo zasnovali z željo po združitvi zasebnosti, varnosti in uporabnosti v enem. Pred začetkom prenosa boste morali ponovno vnesti geslo za svoj račun Facebook. Vaši podatki bodo v času prenosa med storitvama šifrirani in varno preneseni. Ko se postopek prenosa začne, bo v vašem računu Koofr ustvarjena mapa z imenom Data Transfer. V tej mapi bodo kasneje prikazane vse izvožene fotografije in videoposnetki.

Kje lahko najdete več informacij o orodju za prenos?

Več informacij o orodju za prenos lahko najdete na naši spletni strani, kjer podrobneje razložimo kako orodje deluje ali si ogledate priročnik za uporabo podjetja Facebook.

Na naši spletni strani namenjeni predstavitvi orodja za prenos, se v razdelku s pogostimi vprašanji trudimo, da bi rešili vse morebitne pomisleke uporabnikov glede zasebnosti uporabe orodja.

Preberite več o orodju za prenos in našem partnerstvu s podjetjem Facebook v blogu podjetja Facebook.

Želite govoriti z nami? Pridružite se nam na Koofr subredditu.

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake