Prenesi fotografije in videoposnetke iz Facebooka na Koofr

S Facebookovim orodjem za prenos lahko brez težav izvoziš kopije vseh svojih fotografij in videoposnetkov iz računa Facebook na Koofr. Facebooku omogoči začasni dostop do računa Koofr in prenesi podatke brez skrbi za svojo zasebnost. Podatki so po prenosu varno shranjeni v računu Koofr in nad njimi imaš popoln nadzor.

animation play button

Kako orodje deluje iz računa Facebook?

1Odpri svoj spletni račun Facebook in klikni na Nastavitve. Klikni na Tvoji podatki v Facebooku in izberi Prenesi kopijo svojih podatkov.
2Na seznamu lokacij izberi Koofr in prenesi kopijo fotografij ali videoposnetkov iz Facebooka na Koofr.
3Poveži se s svojim računom Koofr ali ustvari nov brezplačni račun.
4Facebooku omogoči začasni dostop za pisanje v račun Koofr. Več o tem kaj to pomeni, preberi v Odgovorih na pogosta vprašanja.
5Ob začetku prenosa se bo v tvojem računu Koofr pojavila mapa Data Transfer kjer najdeš vse prenesene fotografije in videoposnetke.
6Brez skrbi. Ko bo prenos končan, boš prejel Facebookovo obvestilo.

Kako orodje deluje iz računa Koofr?

1Odpri svoj račun Koofr in klikni na Poveži v meniju. Izberi Facebook iz seznama.
2Zagledal boš pojavno okno z razlago pogojev prenosa. Klikni na Prenesi.
3V oknu Prenesi kopijo svojih podatkov, uredi nastavitve prenosa in klikni Naprej.
4Facebooku omogoči začasni dostop za pisanje v račun Koofr. Več o tem kaj to pomeni, preberi v Odgovorih na pogosta vprašanja.
5Ob začetku prenosa se bo v tvojem računu Koofr pojavila mapa Data Transfer kjer najdeš vse prenesene fotografije in videoposnetke.
6Brez skrbi. Ko bo prenos končan, boš prejel Facebookovo obvestilo.

Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja

Kateri pogoji bodo veljali za moje prenesene podatke?

Za tvoje podatke bo vedno veljala Koofrova Politika zasebnosti ter Pogoji uporabe storitve Koofr.

Ali bo Facebook lahko dostopal do podatkov shranjenih v mojem računu Koofr?

Ne, Facebook ne bo mogel dostopati do podatkov Koofru. Facebookova dovoljenja veljajo izključno za prenos tvojih podatkov.

Ali bo Koofr lahko dostopal do mojih podatkov v računu Facebook?

Ne, Koofr ne bo mogel dostopati do tvojih podatkov v računu Facebook.

Facebooku sem omogočil dostop do svojega računa Koofr. Kaj to pomeni?

Facebookovo orodje za prenos bo lahko naložilo nove datoteke in ustvarilo nove mape v tvojem računu Koofr. Dostop bo omogočen izključno za čas prenosa fotografij in videoposnetkov. Takoj, ko bo prenos končan, bo Facebookovo dovoljenje za dostop do računa Koofr poteklo.

Če si omogočil redne prenose iz Facebooka na Koofr, bo Facebook še naprej shranjeval tvoje izbrane datoteke glede na določeno obdobje shranjevanja. Dovoljenje bo še vedno veljalo.

Kdaj poteče Facebookovo dovoljenje za dostop do mojega računa Koofr?

Takoj, ko je prenos podatkov končan. Če si omočil redne prenose iz Facebooka na Koofr, bo dovoljenje bo še vedno veljalo.

Kje v svojem računu Koofr najdem prenesene fotografije in videoposnetke?

Fotografije in videoposnetke prenesene s Facebooka najdeš v mapi Data Transfer.

Kaj se zgodi, če mi med prenosom zmanjka prostora v računu Koofr?

Kot poseben bonus vam bomo omogočili, da v svoj račun Koofr shranite do 15 GB več fotografij in videoposnetkov iz računa Facebook, kot je vaša kvota prostora v računu Koofr. Če presežete kvoto računa Koofr za več kot 15 GB, prenos s Facebooka ne bo uspel. V vašem Facebook računu se bo prikazalo obvestilo o napaki.

Kaj lahko naredim, ko mi zmanjka prostora v računu Koofr?

Prijavi se v Koofr in Nadgradi svoj račun ter tako pridobi dodatni prostor za shranjevanje. Izberi želeni paket in sledi korakom za nadgraditev.

Ali lahko hkrati prenašam fotografije in videoposnetke?

Prenos obeh, fotografij in videoposnetkov lahko pričneš hkrati v nastavitvah računa Facebook. Pričela se bosta dva ločena prenosa, za katera boš, ob koncu, prejel dve ločeni obvestili.

Kaj se zgodi, če fotografije ali videoposnetke prenesem več kot enkrat?

Brez skrbi, fotografije in videoposnetki, ki so že bili preneseni v Koofr, ne bodo ponovno preneseni. Prenesene bodo samo nove fotografije in videoposnetki.

Kje v računu Koofr najdem opis fotografij in videoposnetkov iz Facebooka?

Odpri mapo Data Transfer in izberi fotografijo ali videoposnetek. V Meniju za urejanje klikni na gumb Podrobnosti. Podrobnosti izbranega elementa se bodo odprle na levi strani zaslona.

Kako lahko fotografije in videoposnetke prenesem z mobilno aplikacijo Facebook?

Odpri mobilno aplikacijo Facebook in poišči meni. Pritisni na Settings & Privacy in odpri nastavitve s pritiskom na Settings. Poišči in pritisni na Transfer a copy of your photos or videos. Vnesi svoje geslo za račun Facebook in sledi korakom v razdelku Kako orodje deluje.