Loading...
Koofr zmožnosti / Sep 08 2022

Prenesi svoje slike in videoposnetke s Facebooka na Koofr z novo bližnjico

S pomočjo Koofra lahko kopijo svojih Facebook slik in video posnetkov na hiter in enostaven način preneseš v svojo oblačno hrambo. Sledi našemu vodiču in to stori že danes!

[Posodobljeno maja 2024: dodani novi posnetki zaslona in koraki prenosa]

Leta 2020 je bil Koofr ena od prvih oblačnih hramb, ki jih je Facebook uporabnikom ponudil kot lokacijo za izvoz v svojem orodju za prenos podatkov. Od takrat je svoje fotografije in videoposnetke na Koofr preneslo že na tisoče uporabnikov.

Pred kratkim smo v Koofrovi spletni aplikaciji dodali bližnjico, s katero lahko svoje Facebook vsebine še lažje preneseš v svoj oblak. V levem stranskem meniju si morda že opazil/a nov gumb s Facebookovo ikono (glej spodaj).

Facebookova bližnjica na Koofru.png

Če te skrbi zasebnost, naj te pomirimo - Koofru s tem postopkom nikakor ne daješ dostopa do svojega Facebook računa. Ponujamo le priročno povezavo, ki te pelje neposredno do Facebookovega orodja za prenos podatkov in ti tako prihrani nekaj klikov. Tekom postopka prenosa se Facebooku začasno dodelijo dostopne pravice, ki omogočajo prenos podatkov v tvoj Koofr račun, vendar se te pravice samodejno prekličejo takoj po zaključku prenosa.

Beri dalje, če želiš izvedeti, kako narediti prenos vsebin iz računa Facebooka na Koofr, s pomočjo nove bližnjice.

Kako prenesti fotografije in videoposnetke na Koofr

Opomba: Preden začneš, se vpiši v svoj račun Facebook.

V spletni aplikaciji Koofr odpri podmeni Poveži, na levi strani vmesnika, nato pa klikni na Facebook (glej sliko zgoraj).

Prikazalo se bo pojavno okno z dodatnimi informacijami o prenosu vsebin s Facebooka na Koofr. Nadaljuj na naslednji korak s klikom na gumb Prenesi.

Obvestilo o prenosu fotografij in videoposnetkov s Facebooka na Koofr

Izberi svoj Facebook profil. Če izbereš svoj Instagram profil, boš na Koofr prenesel kopijo svojih objav in zgodb z Instagrama.

Prenesi fotografije in videoposnetke s Facebooka na Koofr - izberi racun.png

V naslednjem koraku izberi kaj želiš prenesti na Koofr: preneseš lahko svoje fotografije in videe ali ustvariš prenos po meri.

Prenesi fotrografije in videoposnetke s Facebooka na Koofr - izberi kaj želis prenesti na Koofr

Nato kot Cilj izberi Koofr in nastavi pogostost prenosa kopij. To pomeni, da bodo vsi nadaljnji prenosi vključevali podatke, ki niso bili vključeni v prejšnjem prenosu. Izbiraš lahko med več možnostmi:

Izberi cilj in načrtuj pogostost prenosa fotografij in videov s Facebooka na Koofr

Poveži se s Koofrom.

Poveži se s storitvijo Koofr

Če še nisi vpisan v svoj Koofr račun, te bo aplikacija pozvala k vpisu. Nato podeli Meti začasno dovoljenje do tvojega Koofr računa, s čimer aplikaciji omogočiš nalaganje novih datotek in ustvarjanje map v tvojem računu.

Začasno dovoljenje Meta za dostop do računa Koofr.png

V naslednjem koraku lahko še vedno spremeniš, kaj želiš vključiti v prenos. Ko izbereš vse potrebno, pritisni na Začni prenos in ponovno vpiši svoje geslo za Facebook, če te aplikacija pozove k temu.

Začni prenos fotografij in videoposnetkov s Facebooka na Koofr.png

Ko bo prenos končan, ti bo Facebook poslal obvestilo.

Prestavimo se nazaj na Koofr. V svojem računu lahko sedaj vidiš novo mapo: Data transfer. V tej mapi se nahajajo vse vsebine, prenesene s Facebooka. Prenesene datoteke so razvrščene v podmapah glede na tip (slike, videoposnetki), slike pa še dodatno glede na album.

Prenesite kopijo svojih fotografij in videoposnetkov iz Facebooka na Koofr - mapa Data transfer na Koofru.png

To je vse! Uspelo ti je prenesti svoje vsebine s Facebooka na Koofr. Postopek lahko kadarkoli ponoviš s poljubnimi nastavitvami.


Nam imaš kaj za povedati? Z veseljem prisluhnemo - pridruži se nam na Koofr subredditu.

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake