Loading...
Koofr zmožnosti / Nov 05 2020

Urejaj dokumente Microsoft Office v Koofru

Ste si vedno želeli urejati dokumente Microsoft Office kar v oblačni shrambi? S storitvijo Microsoft Office za splet si zdaj lahko ogledate, ustvarite in urejate dokumente kar v svojem računu Koofr in do njih dostopate kjerkoli in kadarkoli. To vam prinaša novo raven fleksibilnosti in možnost sočasnega urejanja skupnih dokumentov z drugimi uporabniki Koofra.

Ste si vedno želeli urejati dokumente Microsoft Office kar v svoji najljubši oblačni shrambi? Zdaj jih lahko. S storitvijo Microsoft Office za splet si lahko ogledate, ustvarite in urejate dokumente kar v svojem računu Koofr in do njih dostopate kjerkoli in kadarkoli s pomočjo brskalnika. To vam prinaša novo raven fleksibilnosti in možnost sočasnega urejanja skupnih dokumentov z drugimi uporabniki Koofra. Berite dalje in ugotovite kako.

Uporabniki s plačljivimi računi Koofr si zdaj lahko ogledate, urejate in ustvarjate datoteke Microsoft Excel, PowerPoint in Word, neposredno v spletni aplikaciji Koofr.

S preprostim klikom na gumb Dodaj v glavnem oknu spletne aplikacije Koofr lahko ustvarite nove dokumente (Word), preglednice (Excel) in predstavitve (PowerPoint).

office_slo1.png

Meni, ki se odpre s klikom na desni gumb miške vključuje možnost odpiranja obstoječih dokumentov s storitvijo Office za splet . V primeru besedilnega dokumenta v Wordu, kot na spodnji sliki.

office_slo2.png

Opomba: Dokumente Office lahko odpirate, ustvarjate in urejate samo v primeru, da imate plačljiv račun Koofr. Svoj račun lahko nadgradite v Uporabniškem Meniju s klikom na Nadgradi račun.

Zmožnosti storitve Office za splet

Office za splet ponuja vse temeljne zmogljivosti programov Microsoft Word, Excel in PowerPoint, ki jih zdaj lahko uporabljate na poti. Dokumenti se samodejno shranijo v primeru sprememb, zato vam ni treba več skrbeti za klik na gumb Shrani.

Offce za splet vam omogoča urejanje kateregakoli dokumenta Word, Excel ali PowerPoint v formatu Office Open XML (OOXML), ki je standardni format vse od verzije Office 2007 naprej, v računu Koofr.

Sem spadajo vsi dokumenti s končnicami .docx, .xlsx in .pptx ter pripadajoče datoteke s predlogami. Starejše oblike binarnih dokumentov, kot so .doc, .xls in .ppt, si lahko ogledate in jih po potrebi pretvorite v novi format OOXML.

V storitvi Office za splet ni mogoče zagnati in urejati makrov. Makri bodo v dokumentih ohranjeni in jih boste kasneje lahko urejali v namiznih aplikacijah Office.

Uporabniki lahko sočasno urejajo dokumente Office, ki so v skupni rabi z drugimi uporabniki računov Koofr. To vključuje vse dokumente, ki so v mapah v skupni rabi in so deljeni z možnostjo Dodaj osebe. Te dokumente lahko hkrati odprejo in urejajo različni uporabniki.

Podrobne zmožnosti Worda, Excela in PowerPointa v storitvi Office za splet lahko preverite tukaj.

Pogoji uporabe storitve in politika zasebnosti

Pred prvo uporabo storitve Office za splet v računu Koofr, je potrebno strinjanje s pogoji uporabe in politiko zasebnosti storitve Microsoft Office.

office_slo3.JPG

S klikom na Strinjam se (nadaljuj) se strinjate z dejstvom, da bodo kopije vaših datotek Office naložene na strežnike Microsoft Office 365. Za te kopije politika zasebnosti storitve Koofr ne velja.

Seveda lahko soglasje tudi zavrnete s klikom na Zavrni (nazaj) in nadaljujete z uporabo vgrajenega pregledovalnika dokumentov Koofr. V primeru sprejetja pa lahko Microsoftovo soglasje kadarkoli pozneje tudi prekličete v varnostnih nastavitvah svojega računa Koofr, s klikom na Zavrni dostop.

office_slo4.png

Preberite več na naši spletni strani.

Želite govoriti z nami? Pridružite se nam na Koofr subredditu.

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake