Loading...
Koofr zmožnosti / Jan 16 2018

Iskanje datotek v Koofr računu

Ste založili dokument ali fotografijo? V Koofru je iskanje hitro in enostavno.

Ste že kdaj potihem preklinjali, medtem ko ste se spraševali, kam ste pred meseci shranili tisto pomembno ponudbo? Zdi se vam, da se spomnite imena datoteke, ki ste jo shranili v oblačni shrambi. Ne? Ampak zagotovo veste, da ste jo shranil na Dropbox. Hm, morda pa je bil Google Drive?

searching.png

Zveni znano? Le mirno, ne obsojamo vas – tu smo, da vam pomagamo!

Koofr oblačna shramba ima kar nekaj praktičnih zmožnosti, ki vam pomagajo pri brskanju med datotekami in olajšajo iskanje pogrešanega dokumenta, ki ga nujno potrebujete.

Prvi korak je, da ugotovimo lokacijo vaše datoteke. Če ste vse ostale oblačne shrambe povezali s Koofrom, bo naloga zelo enostavna. Nobene potrebe ni, da se vpisujete v vse oblačne shrambe in iščete po vsaki posebej. To lahko storite na enem mestu – v Koofovi aplikaciji. Ko v iskalno polje vnesete pojem, Koofr namreč išče med vsemi vašimi datotekami, tudi med tistimi, ki ste jih shranili v povezane oblačne shrambe. Priročno, kajne?

Če veste, v katero oblačno shrambo ste shranili dokument, lokacijo enostavno izberite v spustnem seznamu Lokacija in tako zožite iskanje. Spustni seznam najdete, če kliknete na puščico na desni v iskalnem polju.

koofr_iskanje_lokacija.png.PNG

Drugi korak je vnos imena datoteke. Brez skrbi, ni potrebe po pretirani natančnosti. Ena beseda ali samo del besede, ki ste jo uporabili pri poimenovanju datoteke bo dovolj, da vam bo Koofr priskočil na pomoč.

Zadnji je tip datoteke. Pogrešate fotografijo, PDF ali dokument? Kliknite na puščico v iskalnem polju ter Tip datoteke. V spustnem seznamu nato lahko izberete tip datoteke.

koofr_iskanje_tip_datoteke.PNG

Če ste se zmotili in izbrali napačne parametre, kliknite na gumb Ponastavi in začnite znova.

Še vedno iščete pogrešano datoteko? Zadnji namig: ste preverili Izbrisane datoteke? Vse datoteke, ki ste jih izbrisali, bodo tam na voljo še 7 dni po (nenamernem) izbrisu.

Upamo, da je vaše iskanje obrodilo sadove! :)

Hočete olajšati iskanje? Začnite z brezplačnim Koofr računom, s katerim prejmete še 2GB brezplačnega prostora v oblačni shrambi in seveda dostop do super zmožnosti, ki jih ponuja Koofr.

Želite govoriti z nami? Pridružite se nam na Koofr subredditu!

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake