Loading...
Koofr zmožnosti / Oct 01 2020

Nove zmožnosti Koofra, ki jih ne smete zamuditi to jesen

Jesen je tu in če ste v poletnih mesecih zamudili nekatere nove zmožnosti Koofra, smo tu, da vam jih ponovno predstavimo. Preberite in ugotovite kaj smo v Koofru razvili v zadnjih mesecih in pričnite uživati v novih zmožnostih in izboljšani uporabniški izkušnji, ki jo prinašajo.

Razvojno delo ni nikoli zares končano. Vedno poslušamo povratne informacije vas, naših uporabnikov in jih poskušamo čim pogosteje vključiti v svoj izdelek. Berite dalje in se pozanimajte o naših novih zmožnostih in prednostih, ki jih prinašajo.

(1) Oglejte si podrobne informacije o svojih datotekah in mapah

V spletni aplikaciji Koofr si oglejte natančno velikost, tip, ime ter čas kdaj je bila datoteka ali mapa spremenjena.

Kako in kje to pogledati? Izberite datoteko ali mapo in kliknite na gumb Podrobnosti, ki se prikaže v Urejevalnem meniju.

podrobnosti_datoteka_koofr.JPG

Podrobnosti elementa se bodo odprle na levi strani zaslona.

podrovnosti_elementa_levastranekrana.JPG

V spodnjem levem kotu ekrana lahko vidite ikono, ki označuje tip datoteke ali pa predogled sličic videoposnetkov, fotografij in datotek tipa .PDF.

Preverite s kom delite svoje datoteke ali mape in si oglejte URL-je in gesla svojih povezav za deljenje in prejem.

podrobnosti_elementa_gesla.JPG

(2) Oglejte si predogled sličic svojih datotek .PDF

V Koofru lahko po novem vidite predogled sličic svojih datotek .PDF in tako še lažje ter hitreje najdete prave datoteke.

moji_pdfji_koofr.JPG

Predogledi sličic so na voljo v Pogledu galerije v spletni aplikaciji Koofr ter v mobilni aplikaciji Koofr za naprave Android.

(3) Pošljite sporočilo skupaj s povezavami za deljenje in prejem

Svojim povezavam za deljenje in prejem lahko v spletni aplikaciji Koofr dodate sporočilo po meri, ki lahko vsebuje do 200 znakov.

prejmidatoteke.JPG

Ko prejemnik odpre vašo povezavo, se sporočilo na njegovem zaslonu prikaže kot sporočilo ustvarjalca povezave oz. Message from link creator.

Sporočilo lahko prejemnik povezave skrije s klikom na ikono sporočila na levi strani zaslona ali s klikom na gumb Hide na desni strani zaslona.

hide_message_koofr_webapp.png

Opomba: Zmožnost je na voljo le v plačljivih računih Koofr.

(4) Enostavno si oglejte statistiko porabe prostora

Ena bolj zaželenih zmožnosti s strani uporabnikov je zdaj na voljo. Statistiko porabe za svoj račun Koofr lahko po novem vidite v spletni aplikaciji Koofr takoj, ko jo odprete. Se sprašujete kje?

V levem spodnjem kotu pod Glavnim menijem je na voljo pogled, ki ves čas uporabe spletne aplikacije Koofr prikazuje porabljeni/razpoložljivi prostor v vašem računu.

statistikauporabe_koofr.JPG

(5) Poiščite pomoč v našem prenovljenem in izboljšanem centru za pomoč uporabnikom

Uživajte v prednostih našega novega centra za pomoč in podporo, ki je na voljo za hitro in učinkovito reševanje vaših težav, povezanih s Koofrom in njegovo uporabo.

Kako ga najti? Kliknite na gumb Pomoč in podpora pod Glavnim menijem spletne aplikacije Koofr ali izberite Pomoč in podpora v Uporabniškem meniju spletne aplikacije Koofr.

helpcenter_koofrwebapp.JPG

V centru za Pomoč in podporo lahko na enem mestu spremenite geslo za svoj račun, na svojo napravo prenesete namizno aplikacijo Koofr in nadgradite svoj račun.

Če iščete odgovore na Pogosto zastavljena vprašanja, si želite ogledati naša video navodila ali želite prejeti nekaj hitrih nasvetov iz našega spletnega dnevnika, lahko vse to najdete tukaj, na enem mestu.

helpcenter_koofrwebapp1.JPG

Prav tako lahko stopite v stik s spletnimi skupnostmi Koofra in s službo za podporo in pomoč uporabnikom ali prijavite napako, ki ste jo našli v naši aplikaciji. Tudi, če se odločite, da želite odstraniti svoj račun Koofr, lahko to naredite tukaj.

Opomba: Center za Pomoč in podporo uporabnikom je trenutno na voljo le v angleškem jeziku.

(6) Prenesite svoje fotografije in videoposnetke iz Facebooka na Koofr

Koofr je vzpostavil sodelovanje z ameriškim spletnim velikanom, podjetjem Facebook, da bi vam, našim uporabnikom, lahko zagotovil uradno orodje za prenos in vam tako dal možnost prenosa vseh fotografij in video posnetkov, shranjenih v računih Facebook na Koofr.

Do orodja za prenos lahko dostopate v nastavitvah svojega računa Facebook znotraj razdelka Tvoji podatki v Facebooku, kjer lahko izberete možnost prenosa fotografij in videoposnetkov na Koofr.

integration_transfer1.png

Brez skrbi. Celoten postopek prenosa fotografij in video posnetkov je zasnovan s spoštovanjem zasebnosti uporabnikov v mislih, zato med vašima računoma Facebook in Koofr ni vzpostavljene stalne povezave. Takoj, ko je prenos podatkov končan, povezava med računoma in njena dovoljenja potečejo.

Več lahko preberete na naši spletni strani ali v našem spletnem dnevniku.

(7) Poiščite Koofr v trgovini z aplikacijami Huawei AppGallery

Novejši telefoni Huawei in Honor se zanašajo izključno na aplikacije Huawei, prenesene iz trgovine Huawei AppGallery. AppGallery je uradna platforma podjetja Huawei za distribucijo aplikacij, ki jo lahko na mobilnih napravah Huawei uporabljate za iskanje, prenos, upravljanje in skupno rabo aplikacij.

Ponosni smo, da je Koofr ena izmed najbolje ocenjenih razpoložljivih aplikacij v trgovini AppGallery. Dobra novica za vse lastnike naprav Huawei je tudi, da lahko s Koofrom dostopate do vseh podatkov, ki ste jih shranili v računih oblačnih shramb Google Drive, OneDrive in Dropbox direktno iz svoje naprave Huawei. Več preberite v naši objavi.

huawei_appgallery_koofr.JPG

Prenesite aplikacijo Koofr iz trgovine Huawei AppGallery.

Upamo, da so vam naše izboljšave všeč in, da jih z veseljem uporabljate. Pridružite se nam na Koofr subredditu in delite svoje mnenje z nami.

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake