Loading...
Koofr zmožnosti / Jul 08 2024

Pri Koofru zvestoba prinaša popust

Koofr oblačna shramba svoje najbolj zveste stranke nagrajuje s popustom zvestobe, s katerim lahko prihranite do 50 % pri strošku svojega letnega paketa. Začnite varčevati s Koofr oblačno shrambo, cenovno ugodno rešitvijo za shranjevanje podatkov, že danes.

V današnjem digitalnem svetu je izbira zaupanja vrednega ponudnika shranjevanja v oblaku, z dobrimi varnostnimi zmožnostmi zelo pomembna odločitev. Velik faktor pri odločitvi je tudi cena. Ali morate res porabiti ogromno vsoto denarja, če želite zanesljivega, varnega in v zasebnost usmerjenega ponudnika oblačne shrambe? Ne nujno.

Čeprav ima cena pomembno vlogo, to ne pomeni, da morate za zakup prostora v oblaku pri kakovostnem ponudniku nameniti veliko denarja. Na trgu obstajajo cenovno dostopne rešitve, ki so varne in zanesljive. Vaše iskanje je končano, predstavljamo vam Koofr oblačno shrambo.

Koofr - dober prihranek in odlična storitev


Koofr ponuja vse, kar pričakujete od ponudnika rešitve za shranjevanje podatkov v oblaku - varnostne kopije, sinhronizacijo in deljenje, možnost sočasnega urejanja deljenih dokumentov MS Office ter možnost povezave vaših računov Google Drive, Dropbox in OneDrive v Koofr. Pri tem vam nudi vrhunsko varnost in zasebnost z uporabo aplikacije Koofr Vault. Preberite več o zmožnostih, ki delajo Koofr tako odličen kot je.

Ko ga enkrat preizkusite, ga boste nedvomno uporabljali več let.

Kako deluje Koofrov popust zvestobe?


S popustom zvestobe Koofr nagrajuje svoje zveste stranke za njihovo zaupanje in podporo. Popust se povečuje z vsakim zaporednim letom plačila paketa, kar dolgoletnim zvestim strankam prinaša višjo vrednost popusta. Dlje časa kot ste uporabnik Koofra, več prihranite.

Popusti se gibljejo od 5 % do 50 %, odvisno od števila aktivnih plačanih let. Odstotek popusta se poveča vsako leto, ko podaljšate svoj plačljivi paket. Vsi uporabniki, ki so plačali katerokoli od naših letnih naročnin, so samodejno vključeni v program zvestobe. Svoj prvi popust za zvestobo boste prejeli, ko bo vaša prva plačana naročnina nadgrajena ali podaljšana za drugo leto. Nato se vam bo popust vsako leto povečeval, vse do vrednosti 50 %.

Svoj trenutni odstotek popusta lahko preverite v spletni aplikaciji Koofr, s klikom na podstran Račun. Več preberite v naših pogostih vprašanjih o popustu zvestobe.

Koofrov popust zvestobe - primerjava cen s popustom

Koofrov popust zvestobe je prijazen do denarnice tako posameznikov kot tudi poslovnih uporabnikov. Posamezniku, ki ima že pet let zakupljen 100 GB paket, se letni strošek paketa zniža iz 24 EUR na le 12 EUR (ali 1 EUR na mesec). Podjetje, ki ima zakupljenih 20 TB prostora, bo po petih letih zanj plačalo le 720 EUR (ali 60 EUR na mesec), namesto rednih 1440 EUR. Poleg tega vsak paket vključuje tudi 10 GB dodatnega brezplačnega prostora. Oglejte si naše pakete in cene.


Oblačna shramba za podjetja: 5 razlogov zakaj potrebujete Koofr

Zaradi široke izbire velikosti paketov, od 10 GB do 20 TB, ste lahko zelo natančni pri tem, kako velik paket potrebujete. Na začetku si izberite majhen paket z nizko naročnino (manj kot 5 EUR na leto), ki ga nato nadgrajujte po potrebi, ko vam zmanjka prostora za shranjevanje. Vsi paketi vključujejo tudi 10 GB dodatnega brezplačnega prostora.

Izkoristite prednosti oblačne shrambe Koofr - varne, zanesljive, zasebne in cenovno ugodne rešitve za shranjevanje v oblaku. Najsi ste nov ali obstoječ uporabnik, zdaj je pravi čas za prijavo ali nadgradnjo vašega paketa. Uživajte v pametnem prihranku in doživite priročnost ter varnost oblačne shrambe Koofr. Prijavite se še danes in začnite z 10 GB brezplačnega prostora!


Pridružite se nam na našem subreditu in postanite del Koofrove skupnosti.

Objavili smo tudi članek v angleškem jeziku.

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake