Loading...
Koofr zmožnosti / Mar 01 2024

Oblačna shramba za podjetja: 5 razlogov zakaj potrebujete Koofr

V današnjem času učinkovito upravljanje s podatki predstavlja eno izmed ključnih prioritet vsakega uspešnega podjetja. Ne glede na to, ali ste majhno zagonsko podjetje ali uveljavljeno podjetje, vam lahko prava rešitev za shranjevanje podatkov v oblaku pomaga pri boljšem poslovanju. Uporabite oblačno shrambo Koofr in varno shranite svoje podatke.

V poslovnem okolju je oblačna shramba za podjetja ključnega pomena. Izboljšuje učinkovitost zaposlenih, pomembno pa lahko vpliva tudi na njihovo sodelovanje. Oblačna shramba je zelo primerna za sodobne oblike dela in zagotavlja dostopnost do podatkov ne glede na to, kje se nahajate. Gre za stroškovno učinkovito rešitev, ki je prilagojena različnim poslovnim potrebam. Uporabite jo lahko tudi kot rešitev za shranjevanje varnostnih kopij svojih podatkov, kar pomembno prispeva k varnosti podatkov.

S pomočjo oblačne shrambe lahko posamezniki skupaj urejajo različne dokumente v realnem času, kar vpliva na večjo produktivnost zaposlenih. Predstavlja tudi idealno rešitev za delo na daljavo. Občutljivi poslovni podatki, shranjeni v oblačni shrambi, so zavarovani z naprednimi varnostnimi ukrepi, integracija z različnimi storitvami pa spodbuja povezan "poslovni ekosistem". V času povečanih kibernetskih groženj in vedno večjih skrbi za varnost podatkov, oblačna shramba za podjetja predstavlja eno izmed bolj varnih rešitev za shranjevanje podatkov. Podjetja in posamezniki stremijo k povečanemu nadzoru nad zasebnostjo podatkov, zaradi česar je oblačna shramba postala priljubljena rešitev za shranjevanje pomembnih informacij.

Kako izbrati idealno oblačno shrambo za vaše podjetje, v kateri bodo vaše datoteke varno shranjene? Preberite več o tem v naslednjih odstavkih.

1. Zakaj je Koofr prava oblačna shramba za podjetja? Varnost in zasebnost podatkov

Oblačna shramba Koofr je Evropska rešitev za shranjevanje podatkov v oblaku, ki med številnimi konkurenti izstopa po svoji zavezanosti k varnosti in zasebnosti. Je zanesljiva platforma za varno shranjevanje in deljenje datotek, ki na prvo mesto postavlja zaščito vaših podatkov.

Vse Koofrove storitve stremijo k varnosti in zasebnosti podatkov. Gre tudi za edino oblačno shrambo, ki ne uporablja orodij za sledenje svojih uporabnikov. To pomeni, da Koofr ne spremlja vaših dejavnosti, kar prispeva k bolj varni in zasebni uporabniški izkušnji.

Ker gre za evropskega ponudnika oblačne shrambe, je Koofr zavezan k spoštovanju evropskih predpisov o varstvu podatkov, kot je denimo Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR). Koofr ima pregledno politiko zasebnosti glede ravnanja z vašimi podatki. Sami lahko upravljate z dovoljenji za dostop, spremljanjate dejavnosti v svojem računu, prejemanjate pa lahko tudi obvestila o kakršnih koli spremembah podatkov.

EU logotip na bankovcu - koofr blog oblačna shramba za podjetja

Omogoča tudi funkcijo prijave v dveh korakih oz. dvostopenjsko avtentikacijo, ki zagotavlja dodatno zaščito vašega računa. Vaši podatki so na Koofru šifrirani tako med shranjevanjem kot tudi med prenosom. Ponuja tudi dodatek Koofr Vault, ki omogoča šifriranje na strani odjemalca, s čimer so vaše najobčutljivejše datoteke še dodatno zavarovane. Preberite več o dodatku Koofr Vault v naši objavi Koofr Vault za začetnike.

Ko govorimo o varnosti in zasebnosti podatkov, Koofr zagotovo izstopa kot ena izmed boljših oblačnih shramb za podjetja. Ponuja varno in zasebno shranjevanje podatkov v oblaku z močnim šifriranjem, prijavo v dveh korakih in številne inovativne funkcije (denimo Koofr Vault) za večjo varnost vaših podatkov.

2. Zakaj je Koofr prava oblačna shramba za podjetja? Prilagodljivost in številne zmožnosti

Koofr je vsestranska in uporabniku prijazna oblačna shramba, ki nudi številne funkcije za večjo prilagodljivost. Uporabniki lahko v svoj račun naložite vse vrste datotek, brez omejitev velikosti.

S funkcijo samodejne dvosmerne sinhronizacije lahko poenostavite upravljanje svojih datotek. Namizna aplikacija Koofr vam omogoča enostavno sinhronizacijo datotek med lokalnimi napravami (denimo računalnikom) in Koofrovo aplikacijo. Tako so najnovejše različice datotek vedno dostopne na obeh straneh.

Za napredne uporabnike Koofr ponuja možnost integracije s številnimi aplikacijami preko protokola WebDAV oziroma odprtokodnega orodja rclone. To vam omogoča, da uporabite različna orodja za upravljanje podatkov, produktivnost, sinhronizacijo in avtomatizacijo, ki pokrivajo vse vaše poslovne potrebe naenkrat. Preberite več o različnih načinih uporabe protokola WebDAV s Koofrom.

Koofr nudi varne funkcije deljenja datotek, ki vam omogočajo sodelovanje z drugimi, hkrati pa ohranite nadzor nad svojimi podatki. Datoteke v skupni rabi so dostopne le prejemnikom, ki jih boste določili sami. Datoteke lahko pošljete preko povezav, zaščitenih z geslom, ali preko možnosti Dodaj osebe. V tem primeru so datoteke že zaščitene z dovoljenji za dostop, saj jih prejme le oseba z že ustvarjenim računom Koofr. Vse možnosti skupne rabe zagotavljajo varno in učinkovito sodelovanje znotraj skupin, hkrati pa skrbnikom omogočajo učinkovito upravljanje uporabniškega dostopa do datotek.

Vsekakor ne smemo spregledati Koofrove integracije z orodjem Microsoft Office za splet, ki več uporabnikom omogoča sočasno urejanje dokumentov v realnem času. Ta zmožnost je še posebej pomembna za posameznike, ki sodelujejo na daljavo. Preberite več glede sodelovanja na daljavo s pomočjo Koofra.

Sestanek zaposlenih v pisarni - koofr blog oblačna shramba za podjetja

Če želite dostopati do svojih datotek na Koofru preko upravitelja datotek na svojem računalniku, preprosto nastavite Koofr kot omrežni pogon, s pomočjo protokola WebDAV. Do datotek, shranjenih v oblačni shrambi, boste tako lahko dostopali, kot bi bile te shranjene lokalno na vašem računalniku. Če bi zaradi poslovnih potreb želeli dostopati do datotek na več računalnikih hkrati, ne spreglejte Koofrove zmožnosti Lokalne mape.

Uporabite lahko tudi Koofrovo orodje EXP, s katerim boste hitro našli vse podvojene datoteke v svojem računu in optimizirali svoj prostor shrambe. Prav tako vam EXP omogoča, da združite ali razdelite svoje PDF dokumente. Vse to lahko izboljša splošno učinkovitost pri delu.

Z zmožnostjo Zaznamkov lahko hitro in enostavno dostopate do svojih priljubljenih ali pogosto uporabljenih map. Funkcija Prilagoditev omogoča prilagajanje videza povezav za pošiljanje in prejemanje datotek.

Koofr torej omogoča prilagodljivost in nudi številne funkcije, priročne za raznolike poslovne potrebe. Zaradi tega je Koofr odlična rešitev za shranjevanje podatkov v oblaku za vsako podjetje.

3. Zakaj je Koofr prava oblačna shramba za podjetja? Cenovna dostopnost

Koofr ponuja več cenovno dostopnih paketov, ki vsebujejo različne zmožnosti. Poleg tega je na voljo tudi Popust zvestobe, ki ga lahko koristite, če ste že kupili katero koli od letnih naročnin. Koofrovi paketi so prilagojeni vašim potrebam po prostoru in zmožnostih, tako da zagotovo najdete paket zase in za svoje poslovne potrebe. Uporabite lahko brezplačni paket s kar 10 GB prostora, kar vam omogoča, da Koofrovo oblačno shrambo najprej preizkusite.

4. Zakaj je Koofr prava oblačna shramba za podjetja? Preprosta uporaba

Koofrove zmožnosti so preproste za uporabo. Svoje datoteke lahko z lahkoto organizirate in poiščete. Do njih lahko dostopate preko Koofrove spletne, namizne ali mobilne aplikacije. Tudi vse aplikacije so prijazne do uporabnikov. Možnost uporabe več aplikacij vam omogoča, da preprosto dostopate do svojih datotek iz katerekoli naprave s povezavo do interneta. Gre za zelo prilagodljiv in dostopen način uporabe oblačne shrambe.

Poleg tega lahko v različnih brskalnikih uporabljate razširitev oziroma dodatek Save to Koofr. Z njim lahko med brskanjem po spletu hitro in enostavno shranite slikovne in video datoteke, besedilo ali povezavo do datotek v svoj Koofr račun. Oglejte si naš videoposnetek z navodili za uporabo dodatka oziroma razširitve.

Delo na prenosnem računalniku za mizo v kavarni - koofr blog oblačna shramba za podjetja

Koofr poudarek namenja svojim uporabnikom in je vsekakor dobra izbira za podjetja, ki iščejo preprosto in učinkovito rešitev za shranjevanje podatkov v oblaku.

5. Zakaj je Koofr prava oblačna shramba za podjetja? Zaščita in obnovitev podatkov

Koofr ponuja tudi funkcije, s katerimi lahko svoje podatke nadzorujete in jih po potrebi tudi obnovite. Vaše datoteke se po izbrisu hranijo 30 dni. V tem času jih lahko enostavno obnovite. Gre za varnostno funkcijo, s katero lahko svoje podatke zavarujete pred izgubo v primeru, da posamezno datoteko nenamerno izbrišete.

Opomba: Možnost obnovitve datotek v 30 dneh je na voljo v plačljivih računih Koofr. Uporabniki z brezplačnimi računi imajo na voljo 7 dni za obnovitev izbrisanih datotek.

V Koofrovi oblačni shrambi lahko tudi obnovite staro verzijo posameznega dokumenta. Ta zmožnost je priročna v primerih, ko potrebujete starejšo verzijo posamezne datoteke (denimo Word dokumenta) ali ko ste posamezno datoteko nehote spremenili ali prepisali.

Z uporabo omenjenih zmožnosti so vaši podatki varni pred izgubo v primeru človeške napake. Tako boste lahko brezskrbno urejali in spreminjali svoje datoteke.

Oblačna shramba Koofr je torej varna in zanesljiva rešitev za shranjevanje podatkov v oblaku in ponuja številne funkcije, prilagojene za različne potrebe posameznikov in podjetij. Kot ključne prednosti Koofrove oblačne shrambe za podjetja lahko prepoznamo zagotavljanje varnosti in zasebnosti uporabnikovih podatkov (skupaj z različnimi funkcijami, kot so šifriranje podatkov na strani odjemalca, prijava v dveh korakih in zavezanost evropski zakonodaji s področja varnosti in zasebnosti podatkov). Na Koofr lahko naložite vse vrste datotek, ne glede na velikost. Svoje datoteke lahko enostavno sinhronizirate, uporabljate pa lahko tudi orodja Microsoft Office za splet, s katerimi lahko tudi sodelujete in delate na skupinskih projektih.

Svoje datoteke lahko s pomočjo Koofra preprosto in varno delite. Tehnično podkovani uporabniki imate možnost uporabe protokola WebDAV ali odprtokodnega orodja rclone. Nadalje, vaše datoteke bodo tudi po izbrisu varno shranjene še 30 dni, prav tako imate na voljo do 5 preteklih različic datotek. S tem imate nadzor nad svojimi podatki, datoteke pa so tudi zaščitene pred nenamerno izgubo. Izbirate lahko med različnimi cenovno ugodnimi paketi in koristite Popust zvestobe. Če razmišljate o uporabi oblačne shrambe za svoje podjetje, je Koofr vsekakor stroškovno učinkovita izbira. Koofr lahko uporabljate v obliki spletne, namizne in mobilne aplikacije, kar zagotavlja enostaven dostop do datotek. Z razširitvijo oziroma dodatkom Save to Koofr v različnih brskalnikih pa lahko hitro shranjujete različne vsebine s spleta.

Preizkusite prednosti oblačne shrambe Koofr za svoje podjetje. Gre za varno in zasebno rešitev za shranjevanje podatkov v oblaku, ki ponuja številne napredne funkcije in stroškovno učinkovite pakete. Ustvarite svoj Koofr račun in uživajte v prednostih, ki jih prinaša.


Imate še kakšno idejo, kako lahko oblačno shrambo uporabite za svoje podjetje? Pridružite se nam v razpravi na Koofrovem subredditu.

Objavili smo tudi članek v angleškem jeziku.

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake