Kdo smo?

Koofr je računalniško podjetje, ki želi svojim uporabnikom po vsem svetu ponuditi boljše orodje za shranjevanje datotek. Naša ekipa predanih strokovnjakov si prizadeva za razvoj in nadgradnjo varnega, preprostega in učinkovitega orodja za shranjevanje, organiziranje in upravljanje vaših datotek.

Kaj pomeni ime Koofr?

Ime Koofr sestavljeno iz besed za kovček v več evropskih jezikih. Izvira iz nemške besede koffer (kovček), francoske besede coffre (skrinja) in angleške besede coffer (šatulja). Ime simbolizira varno mesto za shranjevanje vaših datotek, ki jih lahko vzamete s seboj kamorkoli.

Zakaj?

Ker dobro poznamo težave, ki se danes pojavljajo ob poplavi datotek in jih želimo rešiti. Verjamemo, da ima vsakdo pravico, da svoje zasebne stvari ohrani resnično zasebne.

Komu je Koofr namenjen?

Vsem. Naše izdelke lahko najdete pod različnimi imeni v ponudbah številnih ponudnikov internetnih storitev in podjetij, uporabljajo pa jih tudi posamezniki, na primer ti in jaz.

Kje smo?

Sedež podjetja se nahaja Stegnah, v Ljubljani. Vaši podatki pa so shranjeni v varovanih podatkovnih centrih v Evropski uniji, v Nemčiji.