Za medije

Ustvarili smo smernice, ki so vam lahko v pomoč pri uporabi naše blagovne znamke, vključno z logotipom in posnetki zaslona izdelka.

Prenesi vsebine povezane z blagovno znamko Koofr.


Koofr je varna rešitev za shranjevanje podatkov v oblaku, zasnovana v EU, ki je na trgu prisotna od leta 2013. Ime Koofr je sestavljeno iz besed za kovček v različnih evropskih jezikih in simbolizira varno mesto za vaše datoteke.
Oblačna shramba Koofr je dostopna preko spleta, mobilnih in namiznih aplikacij ter protokola WebDAV. Uporabniki lahko enostavno dostopajo do svojih datotek in jih shranijo na enem mestu s cenovno dostopnimi paketi Koofr. Z računom Koofr lahko povežejo tudi svoje račune Dropbox, Google Drive in OneDrive.
Sedež podjetja je v Ljubljani, podatki uporabnikov pa so hranjeni v visoko zavarovanih podatkovnih centrih po vsej EU, kar omogoča zagotavljanje skladnosti z zakonodajo EU o zasebnosti.
V času, ko zasebnost postaja razkošje, je cilj rešitve Koofr hraniti čim manj osebnih podatkov o svojih uporabnikih in jim hkrati nuditi odlično storitev. Koofr je edina oblačna shramba, ki na svojih spletnih mestih in v svojih storitvah ne uporablja sledilnih orodij in tako uporabnikom zagotavlja zasebno izkušnjo uporabe oblačne shrambe.
Preberi več o Koofru.