Loading...
Koofr zmožnosti / Jan 02 2018

Delite posamezno datoteko v Koofru

Deljenje posamezne datoteke v aplikaciji Koofr je odlična in težko pričakovana zmožnost, po kateri ste številni spraševali. Ponosno oznanjamo, da je sedaj na voljo v namizni aplikaciji, kmalu pa prihaja tudi na mobilne aplikacije.

Deljenje posamezne datoteke v Koofru je najbolj varen način za deljenje datoteke. Ta namreč ni deljena preko javne povezave, temveč znotraj aplikacije Koofr. Seveda zmožnost za deljenje datoteke s

Deljenje_posamezne_datoteke_Koofr.png

povezavo ne bo ukinjena, a berite dalje in morda vam bo novi način deljenja bolj pri srcu.

Kako deluje?

Za začetek naj poudarimo, da lahko datoteke tako delite le z uporabniki Koofra. A brez skrbi – če oseba, ki ji želite poslati datoteko, ki uporabnik, bo prejela povabilo, da ustvari brezplačen račun in dostopa do datoteke. Obenem pa prejme še 2GB brezplačnega prostora v oblačni shrambi.

Potek deljenja je enostaven in terja le nekaj klikov v Koofrovi aplikaciji. Poiščite datoteko, ki jo želite deliti, kliknite na gumb Deli ter izberite Dodaj osebe. Nato vtipkajte v polje ime osebe (uporabnika Koofra), s katero želite deliti datoteko.

deli_koofr_1.PNG

Kliknite gumb Dodaj poleg imena in nato Zapri. To je vse! Datoteko lahko delite s poljubnim številom Koofrovih uporabnikov.

deli_koofr_2.PNG

Če želite datoteko deliti z nekom, ki še ni uporabnik Koofra, v polje vpišite njegov email naslov, kliknite Dodaj poleg vnosnega polja in nato Zapri. Oseba bo prejela mail, ki jih bo povabil k ustvarjanju novega Koofr računa in dostopu do datoteke.

Kaj pa se zgodi, če datoteke ne želite več deliti z drugimi? Nič lažjega – v aplikaciji jih lahko odstranite. V datoteki, ki jo trenutno delite, kliknite gumb Deli. Pokazal se bo seznam ljudi, ki imajo trenutno dostop do datoteke. Kliknite gumb Odstrani (mali okrogli gumb poleg imena osebe) in potrdite svojo izbiro.

deli_koofr_3.PNG

Vam je nova zmožnost všeč, a še nimate Koofr računa? Ustvarite svoj BREZPLAČEN Koofr račun z 2GB prostora danes!

Želite govoriti z nami? Pridružite se nam na Koofr subredditu!

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake