Loading...
Koofr zmožnosti / Dec 21 2022

Koofr: varna oblačna shramba, prilagojena vašim osebnim potrebam

Odkrijte varno oblačno shrambo Koofr! Ustvarite si račun in uživajte v prednostih, ki jih le-ta prinaša.

Živimo v digitalnem svetu, v katerem so naša življenja vse bolj prepletena s tehnologijo. Na spletu shranjujemo ogromno datotek in tudi osebnih podatkov. V luči tega je oblačna shramba postala nepogrešljivo orodje, s katerim lahko shranjujemo svoje podatke. Vendar pa se pri oblačni shrambi pojavljajo tudi pomisleki glede varnosti in zasebnosti podatkov. In prav na tem mestu je pomembno izpostaviti zanesljive rešitve za oblačno shranjevanje podatkov, ki nudijo varen pristop k varovanju vaših datotek. Ena izmed takšnih rešitev je zagotovo tudi oblačna shramba Koofr.

Številni ponudniki oblačne shrambe pogosto stremijo zgolj k dobičku in manj pozornosti namenjajo varnosti podatkov. Njihovi podatkovni centri so zato bolj ranljivi za morebitne kibernetske napade, njihove politike zasebnosti pa lahko omogočajo deljenje podatkov z oglaševalci ali podjetji za sledenje. Te prakse postavljajo vprašanja o lastništvu in nadzoru nad podatki, zaradi česar so naši osebni podatki lahko izpostavljena zlorabam.

Koofr: zaščita vaše digitalne identitete

Koofr je ponudnik oblačne shrambe, ki spoštuje vašo zasebnost. Naš cilj je, da hranimo čim manj osebnih podatkov o svojih uporabnikih ter vam hkrati zagotavljamo nemoteno uporabo naše storitve. S ponosom lahko izpostavimo, da smo edini ponudnik oblačne shrambe, ki na svojih spletnih mestih in v svojih storitvah ne uporablja sledilnih orodij in vam tako zagotavlja zasebno izkušnjo uporabe oblačne shrambe. Vaše datoteke so na Koofru resnično varne.

Poleg tega Koofr ponuja tudi dodatek Koofr Vault, s katerim zaščitite svoje datoteke v oblaku s pomočjo šifriranja na strani odjemalca. To pomeni, da do njih ne more dostopati nihče, ki nima posebnega gesla (ključa za dešifriranje), znanega samo tistemu, ki je datoteke zaklenil - vam. Brez tega se iz šifriranih naslovov datotek ne bo dalo razbrati niti tega, kaj sploh so, da o njihovi vsebini niti ne govorimo. Do datotek tako ne bo mogel dostopati nihče, niti sam ponudnik oblačne shrambe, tj. Koofr.

Varnost podatkov: vaša pravica

V Koofru razumemo pomen varovanja zasebnosti podatkov in vaše podatke hranimo v visoko zavarovanih podatkovnih centrih po vsej EU, kar omogoča zagotavljanje skladnosti z zakonodajo EU o zasebnosti. Držimo se naše Politike zasebnosti, v kateri smo jasno določili prakse zbiranja in uporabe podatkov. Naše načelo je, da hranimo le toliko vaših osebnih podatkov, kot je potrebno za kakovostno nudenje naše storitve. Na naših spletnih straneh in v naših storitvah ne uporabljamo nobenih orodij za sledenje, kot so Google Analytics. V vaš spletni brskalnik vstavimo le en sam piškotek: ta, ki vas ohranja prijavljenega.

Oblaki na nebu in roka

Enostaven dostop do vaših datotek

Koofr zagotavlja enostaven dostop do vaših datotek kadar koli in od kjer koli. Uporabljate lahko Koofrovo spletno, namizno ali mobilno aplikacijo. Tako lahko do svojih datotek dostopate prek prenosnika, tablice ali mobilnega telefona, ne glede na to kje se nahajate.

Koofrova mobilna, spletna in namizna aplikacija

Avtomatična sinhronizacija in varnostno kopiranje vaših datotek

Koofr ponuja opcijo za sinhroniziranje vaših datotek z računalnika ali varnostno kopiranje medijskih datotek z mobilnega telefona. Datoteke z računalnika lahko enostavno samodejno sinhronizirate s Koofrom in do njih dostopate preko spletne ali mobilne aplikacije.

Druga pomembna funkcija, s katero lahko zaščitite svoje slike in videoposnetke, pa je možnost samodejnega varnostnega kopiranja medijskih datotek z vašega telefona na Koofr. Varnostno kopirajte slike in videoposnetke z naprav iOS ali Android in zavarujte kopije svojih datotek.

Varne opcije deljenja datotek

S Koofrom lahko svoje datoteke delite na različne načine in tako na varen in enostaven način sodelujete s sodelavci, družino in prijatelji. Enostavne delite svoje datoteke z opcijo Dodaj osebe. Osebo, s katero želite deliti svojo datoteko ali mapo, lahko preprosto dodate tako, da vpišete njen e-poštni naslov. Oseba, ki jo dodate, bo samodejno povabljena k temu, da ustvari račun Koofr. Dokler računa ne ustvari, ne bo mogla videti datotek ali map, ki ste jih delili z njo. Če oseba že ima račun Koofr, se bo deljena datoteka ali mapa v njenem računu prikazala takoj. Osebe, s katerimi delite datoteke, lahko tudi upravljajo vaše datoteke in mape, vi pa jim določite pravice. Gre za zelo varno opcijo deljenja datotek – le osebe, katerih e-poštni naslovi so dodani, lahko dostopajo do datotek v skupni rabi.

Prav tako pa lahko svoje datoteke delite preko povezave za skupno rabo, ki jo lahko zaščitite z geslom ali spremenite njen datum veljavnosti, prejmete obvestilo, ko nekdo pogleda vaše datoteke ali povezavo preimenujete. Povezavo lahko delite tudi prek e-pošte ali socialnih omrežij. Prejemniki bodo datoteke in mape v skupni rabi enostavno prenesli na svojo napravo in pregledali. Vendar poskrbite, da povezavo pošljete pravi osebi, saj lahko vsakdo vidi datoteke ali mape, ko prejme povezavo. Ta možnost je odlična za pošiljanje datotek ali map osebam brez računov Koofr ali za deljenje povezave prek socialnih medijev ali e-pošte.

Moznost dodaj osebe v Koofrovi spletni aplikaciji

Koofr: vaš prehod v varno shranjevanje datotek v oblaku

Koofr je zaupanja vredna in zanesljiva rešitev za varno shranjevanje podatkov v oblaku, ki posameznikom omogoča, da prevzamejo nadzor nad svojimi podatki. Zaradi številnih varnostnih funkcij, brezhibne integracije in zavezanosti k zasebnosti je idealna izbira za varovanje vaših digitalnih podatkov.

Naredite korak k varnemu shranjevanju datotek v oblaku. Raziščite Koofrove funkcije, preizkusite prednosti zasebnega shranjevanja v oblaku in zavarujte svoje digitalno življenje.

Če še nimate ustvarjenega Koofrovega računa, to storite še danes in preizkusite varno in zasebno shranjevanje v oblaku. Zaščitite svoje podatke, poenostavite sodelovanje in uživajte v enostavnem dostopu do svojih datotek s Koofrom.


Želite govoriti z nami? Pridružite se nam na Koofr subredditu.

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake