Prenesi fotografije in videoposnetke iz Instagrama na Koofr

Z Instagramovim orodjem za prenos lahko zelo enostavno izvoziš kopije svojih objav in zgodb iz Instagrama na Koofr. Instagramu omogoči začasni dostop do Koofra, prenesi podatke in ohrani svojo zasebnost. Podatki so po prenosu varno shranjeni v računu Koofr in nad njimi imaš popoln nadzor.

Kako orodje deluje iz računa Koofr?

1Odpri svoj račun Koofr in klikni na Poveži v meniju. Izberi Instagram iz seznama.
2Zagledal boš pojavno okno z razlago pogojev prenosa. Klikni na Prenesi.
3Če je potrebno, klikni svoj profil in izberi ali želiš prenesti kopijo vseh ali le nekaterih svojih objav in zgodb, ustvarjenih na Instagramu.
4Izberi Destination ali nastavi pogostost prenosa datotek tako, da izbereš Schedule frequency.
5Kot lokacijo za prenos kopije objav in zgodb iz Instagrama izberi Koofr. Nato klikni na gumb Connect.
6Vpiši se v svoj račun Koofr. Instagramu omogoči začasni dostop za pisanje v račun Koofr.
7Klikni na Start/Confirm transfer ali spremeni izbrane objave in zgodbe za prenos. Ponovno vpiši svoje geslo za Instagram, če je to potrebno.
8Ob začetku prenosa se bo v tvojem računu Koofr pojavila mapa Data Transfer, kjer najdeš vse prenesene objave in zgodbe.
9Brez skrbi. Ko bo prenos končan, boš prejel Instagramovo obvestilo in elektronsko sporočilo.

Svoje fotografije in videoposnetke lahko shraniš tudi neposredno iz Instagrama. V tem primeru odpri svoj spletni račun Instagram in klikni na Settings. Izberi Accounts Center > Your information and permissions > Transfer a copy of your information in nadaljuj z zgoraj opisanimi koraki.


Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja

Kateri pogoji bodo veljali za moje prenesene podatke?

Za tvoje podatke bo vedno veljala Koofrova Politika zasebnosti in Pogoji uporabe storitve Koofr.

Ali bo Instagram lahko dostopal do podatkov, shranjenih v mojem računu Koofr?

Ne, Instagram ne bo mogel dostopati do podatkov v Koofru. Instagramova dovoljenja veljajo izključno za prenos tvojih podatkov.

Ali bo Koofr lahko dostopal do mojih podatkov v računu Instagram?

Ne, Koofr ne bo mogel dostopati do tvojih podatkov v računu Instagram.

Instagramu sem omogočil dostop do svojega računa Koofr. Kaj to pomeni?

Instagramovo orodje za prenos bo lahko naložilo nove datoteke in ustvarilo nove mape v tvojem računu Koofr. Dostop bo omogočen izključno za čas prenosa objav in zgodb.
Če si omogočil redne prenose iz Instagrama na Koofr, bo Instagram še naprej shranjeval tvoje izbrane datoteke glede na določeno obdobje shranjevanja. Dovoljenje bo še vedno veljalo.

Kdaj poteče Instagramovo dovoljenje za dostop do mojega računa Koofr?

Takoj, ko je prenos podatkov končan. Če si omočil redne prenose iz Instagrama na Koofr, bo dovoljenje bo še vedno veljalo.

Kje v svojem računu Koofr najdem prenesene objave in zgodbe?

Objave in zgodbe prenesene z Instagrama najdeš v mapi Data Transfer v svojem Koofr računu. V mapi so shranjene datoteke tako iz računa Facebook kot tudi Instagram.

Kaj se zgodi, če mi med prenosom zmanjka prostora v računu Koofr?

Kot poseben bonus ti bomo omogočili, da v svoj račun Koofr shraniš do 15 GB več objav in zgodb iz računa Instagram kot je tvoja kvota prostora v računu Koofr. Če presežeš kvoto računa Koofr za več kot 15 GB, prenos z Instagrama ne bo uspel. V tvojem Instagram računu se bo prikazalo obvestilo o napaki.

Kaj lahko naredim, ko mi zmanjka prostora v računu Koofr?

Prijavi se v Koofr in Nadgradi svoj račun ter tako pridobi dodatni prostor za shranjevanje. Izberi želeni paket in sledi korakom za nadgraditev.

Ali lahko izberem, katere objave in zgodbe želim prenesti kot kopijo, ali bo orodje samodejno preneslo kopijo vseh mojih objav in zgodb?

Lahko se odločiš za prenos kopije vseh objav in zgodb, ustvarjenih na Instagramu ali zgolj nekaterih.

Ali lahko prenesem kopijo objav in zgodb, na katerih sem označen?

Ne, prenos objav ali zgodb, ustvarjenih s strani drugih, na katerih si označen, ni mogoč.

Ali lahko hkrati prenašam objave in zgodbe?

Ja, hkrati lahko prenašaš tako objave kot tudi zgodbe, lahko pa se odločiš za prenos le objav ali le zgodb.

Kaj se zgodi, če objave ali zgodbe prenesem več kot enkrat?

Če objave in zgodbe preneseš več kot enkrat, bo orodje v tvojo mapo Data transfer ponovno naložilo kopijo vseh tvojih objav in zgodb. Podvojene datoteke lahko poiščeš s Koofrovim iskalnikom podvojenih datotek. Če si kopijo svojih objav in zgodb že prenesel/a na Koofr, ob ponovnem prenosu izberi ustrezno obdobje prenosa objav in zgodb, ki jih na Koofr še nisi prenesel/a.

Primer: ob prvem prenosu je orodje preneslo vse objave in zgodbe za obdobje 01.01.2014 - 01.01.2024. Ob ponovnem prenosu izberi prenos le nekaterih objav in zgodb glede na izbrano časovno obodbje, v našem primeru torej od 02.01.2024 - datuma ponovnega prenosa.

Kje v računu Koofr najdem opis fotografij in videoposnetkov iz Instagrama?

Odpri mapo Data Transfer in izberi fotografijo ali videoposnetek. V spletni aplikaciji v Meniju za urejanje klikni na gumb Več, v mobilni aplikaciji pa izberi gumb Podrobnosti.

Kako lahko fotografije in videoposnetke prenesem z mobilno aplikacijo Instagram?

Odpri mobilno aplikacijo Instagram in poišči meni. Pritisni na Settings & Privacy in odpri Accounts Center. Nato sledi korakom v razdelku Kako orodje deluje.