Vsak prvi nakup si zasluži nekaj več
Ne zamudi Koofrovega popusta ob koncu leta! Prihrani 30% ob prvem nakupu naših letnih paketov velikosti 100 GB ali več. Uporabi kodo EOY2023.
KMALU NA VOLJO
DNI
:
UR
:
MINUT
:
SEKUND
Akcija traja od 1. 12. do 31. 12. 2023 do 23.59. Velja le ob prvem nakupu Koofrovih paketov.

Pogosta vprašanja

Kako do Koofrovega popusta ob koncu leta?

Odpri spletno aplikacijo Koofr in se prijavi v svoj račun oziroma ustvari nov račun. Klikni na ikono Popust ob koncu leta ali s klikom na prikazno sliko odpri glavni meni in izberi Nadgradi račun. Pod naslovom Moj paket klikni na gumb Pokaži več paketov, nato pa izberi katerega koli izmed paketov v velikosti 100 GB ali več (paketi L – 20 XXL). V pojavnem oknu za nakup naročnine izpolni zahtevane podatke ter klikni Naprej, da prideš do Povzetka naročila. V polje Koda za popust vpiši kodo EOY2023 in klikni Uporabi. Nato klikni Naprej in sledi navodilom.
Opomba: Ikona Popust ob koncu leta bo vidna le v računih, ki še niso bili nadgrajeni.

Za koga velja Koofrov popust ob koncu leta?

Popust velja le ob prvem nakupu: na voljo je vsem uporabnikom z brezplačnim paketom Koofr, ki boste svoj račun nadgradili prvič.

Ob nakupu katerih paketov lahko uporabim kodo za Koofrov popust ob koncu leta?

Kodo za popust lahko unovčiš ob nakupih paketov v velikosti 100 GB ali več (paketi L - 20 XXL). Popusta ne moreš unovčiti za nakup paketov S (10 GB) in M (25 GB).

Uporabljam Koofrov brezplačni paket Starter, ki ga do sedaj še nisem nadgradil/a na plačljiv paket. Ali zame velja Koofrov popust ob koncu leta?

Da, če tvoj račun v preteklosti še ni bil nadgrajen, lahko uporabiš kodo za popust EOY2023 in ga nadgradiš po akcijski ceni.

Opravil/a sem svoj prvi nakup Koofrovega paketa in uporabil/a kodo za popust EOY2023. Ali mi bo ob naslednji nadgranji računa pripadal Popust zvestobe?

Da. Če si za svoj čisto prvi nakup Koofrovih paketov uporabil/a kodo za popust EOY2023, si avtomatsko vključen/a v program Popusta zvestobe. Popust zvestobe boš pridobil/a, ko bo tvoja plačljiva naročnina prvič nadgrajena oziroma podaljšana za drugo leto.

Uporabljam enega od Koofrovih plačljivih paketov in ga želim nadgraditi na enega izmed paketov velikosti 100 GB ali več. Ali zame velja Koofrov popust ob koncu leta?

Žal je akcija omejena le na uporabniške račune z brezplačnim paketom, ki doslej še niso bili nadgrajeni na plačljiv paket.

Nimam še uporabniškega računa pri Koofru. Ali lahko ustvarim nov račun in zanj uporabim kodo za Koofrov popust ob koncu leta?

Da, novoustvarjeni računi so vključeni v akcijo.

Ali bo moja naročnina podaljšana po enaki znižani ceni?

Koofr naročnin ne podaljšuje samodejno. Naročnino za svoj račun lahko obnoviš ob izteku po takrat veljavni ceni oziroma uporabiš darilno kartico.

Ali lahko uporabim kodo za popust pri nakupu Koofrovih darilnih kartic?

Ne, koda za popust se upošteva samo pri nadgradnji računa.