Objave

 1. Omrežni pogon, preslikava pogona, zunanji pogon, shranjevanje v oblaku - v čem je razlika?

  Omrežni pogon, preslikava pogonov, takšen in drugačen pogon - kaj pomenijo vsi ti izrazi s področja shranjevanja podatkov? Primerjali smo različne oblike fizičnih hramb podatkov z oblačno shrambo in ugotavljali, katera rešitev je najprimernejša glede na različne potrebe in okoliščine.

  objavljeno
 2. Enostavno šifrirajte svoje datoteke s programom Cryptomator

  Cryptomator je odprtokodna programska oprema za šifriranje, ki hitro in enostavno šifrira podatke na vašem računalniku. Šifrirane podatke lahko nato enostavno shranite v Koofr in uživate v dodatni zasebnosti svojih datotek.

  objavljeno
 3. Hitro shranjevanje s spleta z razširitvijo Save to Koofr v brskalniku Opera

  Ali veste kako shraniti slike, besedilo in datoteke, z enim samim klikom med brskanjem po spletu? Naša razširitev za hitro shranjevanje Save to Koofr vam omogoča vse to in še več, sedaj tudi v brskalniku Opera.

  objavljeno
 4. Povežite Koofr in X-plore file manager na napravah Android in Huawei

  X-plore file manager je brezplačen upravitelj datotek za naprave Android in Huawei, ki vam omogoča, da preko protokola WebDAV vzpostavite povezavo s svojim računom Koofr. Tako lahko uporabljate vse zmožnosti Koofra in še dodatne možnosti, ki jih ponuja X-plore file manager. Berite dalje in ugotovite kako preprosto je vzpostaviti povezavo med njima.

  objavljeno
 5. Vodnik po spletni aplikaciji Koofr za začetnike

  Ste začetnik v uporabi oblačne shrambe in ne veste, kje začeti? Brez skrbi. Pripravili smo vodnik po spletni aplikaciji Koofr, s katerim želimo poenostaviti vaše prve korake v svetu oblačne shrambe Koofr. Preberite, kako enostavno je, izgubite strah in začnite uživati v prednostih svojega računa Koofr.

  objavljeno
 6. Najslabša gesla leta 2020

  Verjetno veste, da so gesla prva obrambna linija vaših spletnih računov. Tudi, če niste računalniški strokovnjak, lenoba pri ustvarjanju gesel ni prava pot. Upoštevajte, da z močnim geslom ščitite svojo zasebnost, zato temu posvetite zadostno mero skrbnosti. Oglejte si najslabša gesla leta 2020 in preverite ali je tudi kakšno od vaših gesel na seznamu.

  objavljeno
 7. Skupaj izboljšujemo varnost vašega računa Koofr

  V Koofru si prizadevamo uporabnikom zagotoviti čim več funkcionalnosti, vendar sta varnost in zasebnost vedno naši prioriteti. Preberite in ugotovite, kakšne spremembe bo prineslo novo leto in kako se lahko nanje pripravite tako, da bodo minimalno vplivale na vaš potek dela in uporabniško izkušnjo v Koofru.

  objavljeno
 8. Izvozite svoje dokumente iz aplikacije Genius Scan v Koofr

  Genius Scan je mobilna aplikacija, na voljo za naprave Android in iOS. Omogoča vam hitro skeniranje dokumentov na poti in vam pomaga živeti in poslovati brezpapirno. Podpira delo na daljavo ter terensko delo. Aplikacijo Genius Scan s pomočjo protokola WebDAV povežite z računom Koofr in skenirane dokumente preprosto izvozite v oblak.

  objavljeno
 9. Z razširitvijo Floccus sinhronizirajte svoje zaznamke v Koofr

  Z razširitvijo Floccus, ki je na voljo za brskalnike Mozilla Firefox, Google Chrome in Microsoft Edge, je mogoče sinhronizirati zaznamke med brskalniki in napravami. S pomočjo protokola WebDAV lahko svoje zaznamke Floccus sinhronizirate tudi z računom Koofr. Berite dalje in ugotovite, kako povezati Floccus in Koofr.

  objavljeno
 10. S pomočjo aplikacije Air Live Drive nastavite Koofr kot omrežni pogon

  S pomočjo aplikacije Air Live Drive lahko Koofr preprosto nastavite kot omrežni pogon na svojem računalnik in delate z datotekami shranjenimi v oblaku kar lokalno. To preprosto rešitev lahko uporabite kot hitrejšo alternativo starejšemu in počasnejšemu protokolu WebDAV. Preberite kako enostavno povezati račun Koofr in Air Live Drive.

  objavljeno