Loading...
Koofr zmožnosti / Oct 06 2017

7 prednosti Koofra, ki jih boste vzljubili

Od povezovanja Koofr računa z vašimi obstoječimi spletnimi shrambami do hitrega deljenja – Koofr ponuja kar nekaj zmožnosti, na katere smo ponosni.

Koofr ponuja vse, kar pričakujete od ponudnika spletne hrambe podatkov – varnostno kopiranje, sinhronizacijo in deljenje, obenem pa skrbi za visok nivo varnosti in zasebnosti vseh vaših datotek. Kaj pa so še druge lastnosti, zaradi katerih Koofr tako radi uporabljamo?

1. Povezava z obstoječimi računi spletnih shramb

Večino svojih datotek ste že shranili pri drugem ponudniku oblačnih shramb. Je že v redu, razumemo. :) Prav tako razumemo, da je premikanje datotek sem ter tja nadležno opravilo. Zato smo omogočili povezavo Koofr računa z drugimi računi priljubljenih spletnih shramb. Tako lahko vse svoje datoteke shranite na enem mestu.

koofr_connect_other_drives.png

Povezovanje je enostavno in z nekaj kliki bodo vaši dokumenti z računov Google Drive, OneDrive, Dropbox ali Amazon Drive na voljo v vašem Koofr računu.

2. Splet, namizje in pametni telefon

Ni važno, kje in s katerimi napravami dostopate do shranjenih dokumentov, fotografij in videov. Koofr je dostopen na spletu, kot namizna aplikacija, kot mobilna aplikacija za Android, iOS in Windows Phone ter kot WebDAV za PC.

3. Hitro deljenje

Ko se mudi, deljenje datotek ne more biti prehitro. V Koofr spletni aplikaciji lahko datoteke delite izjemno hitro in enostavno – primite jih in povlecite s svojega računalnika v polje Hitro deljenje. Koofr bo takoj ustvaril povezavo do datoteke, ki jo lahko delite na družbenih omrežjih ali pošljete po elektronski pošti ali sporočilu.

quick_sharing_koofr.gif

4. Prejmi datoteke

Vaši prijatelji in sodelavci ne potrebujejo Koofr računa (oz. sploh nobenega računa za spletno shrambo), da bi vam poslali dokumente. S funkcijo Prejmi datoteke lahko datoteke naložijo naravnost v mapo, ki ste jo ustvarili v svojem Koofr računu. Ustvarite mapo, pošljite link pošiljatelju in počakajte, da naloži datoteke. Nastavite lahko tudi geslo za dostop do mape in rok trajanja.

blog1_slo.PNG

5. Preimenovanje in prenos več datotek naenkrat

Imate opravka z več datotekami naenkrat? Preimenovanje in prenos sta na Koofru enostavna. Izbirate lahko med različnimi načini preimenovanj v orodju Preimenuj hkrati in prenesete več dokumentov naenkrat, celo iz mape Rezultati iskanja in Nedavne datoteke.

Skupinsko_preimenovanje_koofr.PNG

6. Video in RAW sličice predogleda

Če ste profesionalni (ali navdušen amaterski) fotograf, vas bo ta zmožnost zagotovo navdušila. Koofr namreč prikazuje sličice predogleda (ang. image thumbnails) za večino RAW datotek in videov. Brskanje po fotografijah in videih je tako enostavno in veliko hitrejše.

koofr_fotografije.PNG

7. Dvosmerna sinhronizacija z računalnikom

Zadnja, a še zdaleč ne nepomembna funkcija, ki jo ponuja Koofr, je sinhronizacija med napravami. Omogoča namreč sinhronizacijo izbrane mape na računalniku - tako ustvarite varnostno kopijo na vašem Koofr računu. Povezovanje je enostavno in vedno imate popoln nadzor nad svojimi datotekami.

koofr_povezi_racunalnik.PNG


Katera je vaša najljubša Koofr zmožnost? Vam je morda najbolj všeč dejstvo, da vam Koofr ponuja paket, ki ustreza vašim potrebam? Ustvarite svoj Koofr račun danes – 2GB prostora prejmete brezplačno!

Želite govoriti z nami? Pridružite se nam na Koofr subredditu!

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake