Loading...
Koofr zmožnosti / Mar 05 2020

Kako se Koofr razlikuje od ostalih oblačnih shramb?

Shranjevanje podatkov v oblaku je vse bolj priljubljena rešitev tako za zasebne kot za poslovne uporabnike. Pomaga vam enostavno organizirati podatke in vam omogoča, da do njih varno dostopate kadarkoli in kjerkoli, z delujočo internetno povezavo. Ker je na trgu ogromno različnih rešitev, vam želimo predstaviti v čem se Koofr od njih razlikuje.

Na trgu za shranjevanje podatkov v oblaku, ki nenehno raste in se širi, je ogromno ponudnikov. V poplavi različnih rešitev je težko je izbrati tisto, ki bo najbolje zadovoljila vaše potrebe. Zato vam želimo predstaviti, kako se Koofr razlikuje od drugih rešitev, ki jih lahko najdete na trgu in vam tako morda nekoliko olajšati izbiro.

(1) Varno in brez sledenja.

Ponosno lahko rečemo, da je Koofr edina oblačna shramba na trgu, ki ne uporablja sledilnikov in tako skrbi za zasebnost svojih uporabnikov. Čeprav trenutno ne ponujamo vgrajenega šifriranja na strani odjemalca, lahko s pomočjo orodja rclone svoje datoteke v računu Koofr šifrirate. Več o naših pogledih na zasebnost in sledenje preberite v naši objavi.

(2) Podpora za protokol WebDAV

Medtem ko nekatere druge rešitve za shranjevanje v oblaku opuščajo podporo protokola WebDAV, v Koofru tega ne načrtujemo. Ker je WebDAV starejši protokol, je za velike količine datotek lahko počasen, vendar to ne pomeni da ni uporaben kot rešitev za številne izzive, s katerimi se naši uporabniki soočajo. V našem blogu lahko najdete številne predloge o tem kako uporabiti WebDAV s Koofrom.

(3) Ni omejitev pri tem koliko naprav lahko povežete s svojim računom

V Koofru ne omejujemo števila naprav, ki jih lahko povežete s svojim računom.

(4) Koofrov prenovljeni urejevalnik besedil

Z novim urejevalnikom besedil si lahko v spletni aplikaciji Koofr ogledate in urejate kratka ali dolga besedila in beležke ali celo urejate svojo programsko kodo, ne da bi zapustili svoj račun Koofr. Novi urejevalnik omogoča tudi poudarjanje izbranega teksta, funkcijo samodejnega shranjevanja, preoblikovanje velikosti črk, združevanje in razdruževanje besedila, hiter pregled dokumenta v načinu urejanja, odpiranje vseh razpoložljivih ukazov z desnim klikom in druge super zmožnosti.

text_editor_koofr.jpg

(5) Naši strežniki so v EU

Vsi naši strežniki se nahajajo v varnih podatkovnih centrih znotraj Evropske unije. To nam omogoča, da zagotavljamo skladnost z zakonodajo Evropske Unije o zasebnosti podatkov. Več lahko preberete v naši Politiki o zasebnosti.

(6) Dostop do Koofr EXP

Koofr EXP trenutno obsega Koofrov iskalnik podvojenih datotek in orodje Koofr space usage, ki je namenjeno pregledu porabe prostora v vašem računu Koofr. Več o obeh orodjih lahko preberete v objavi. Koofr EXP so sicer na voljo v plačljivih računih Koofr.

(7) Vse datoteke na enem mestu

Trenutno lahko Koofr povežete s svojimi Dropbox, Google Drive in OneDrive računi. Več o tem preberite v naši objavi . Amazon je z dnem 16. 11. 2019 na žalost onemogočil dostop iz Koofr do API-ja v Amazon Drive. Računov Amazon Drive tako ne morete več povezati s Koofrom.

(8) Napredne možnosti iskanja

Pred kratkim smo naredili nekaj večjih sprememb v naših algoritmih iskanja, da bi izboljšali vašo izkušnjo iskanja v Koofru in njeno učinkovitost. Več o tem lahko preberete tukaj.

(9) Nabiralnik za vaše datoteke

Možnost Prejmi datoteke omogoča prejemanje datotek na unikaten e-poštni naslov, ki ga za vas samodejno ustvari Koofr.

Ko vam nekdo pošlje e-poštno sporočilo s prilogami na ta e-poštni naslov, se priloge samodejno shranijo v vaš račun Koofr, skupaj z e-poštnim sporočilom. Več preberite tukaj.

(10) Preimenujete več datotek hkrati

Funkcija Preimenuj hkrati, ki je na voljo v plačljivih računih Koofr, vam ponuja napredne možnosti preimenovanja. Koristna je, če poskušate organizirati veliko število datotek, ki jih je treba preimenovati na enak način. Več preberite v objavi.

Želite govoriti z nami? Pridružite se nam na Koofr subredditu.

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake