Loading...
Koofr zmožnosti / Jan 13 2021

Vodnik po spletni aplikaciji Koofr za začetnike

Ste začetnik v uporabi oblačne shrambe in ne veste, kje začeti? Brez skrbi. Pripravili smo vodnik po spletni aplikaciji Koofr, s katerim želimo poenostaviti vaše prve korake v svetu oblačne shrambe Koofr. Preberite, kako enostavno je, izgubite strah in začnite uživati v prednostih svojega računa Koofr.

Novo leto je čas za nove začetke in če ste se pravkar odločili, da boste začeli uporabljati shrambo v oblaku, vendar ne veste, kje začeti, bodite brez skrbi. Tu smo, da poenostavimo vašo prvo izkušnjo z oblačno shrambo Koofr. Za vse začetnike smo pripravili vodnik po spletni aplikaciji Koofr.

Oglejte si naš video in ugotovite kako lahko ustvarite brezplačni račun Koofr.

Ko se prvič uspešno prijavite v spletno aplikacijo Koofr, boste videli popolnoma nov in prazen račun Koofr. Za lažjo orientacijo smo za pripravili nekaj orientacijskih napotkov. Oglejte si spodnjo sliko, ki prikazuje kje lahko najdete Glavni meni, Uporabniški meni, Statistiko porabe prostora za svoj račun in Pomoč in podporo, če jo potrebujete.

SI - post.png

V pomoč vam je lahko tudi naš video, ki prikazuje vse pomembne osnovne menije in ostale osnovne funkcionalnosti računa Koofr.

Če želite spreminjati nastavitve svojega računa Koofr, odprite Uporabniški meni in kliknite na Nastavitve (leva stran spodnje slike). Uredite svoje Ime in Priimek, svoj E-poštni naslov ali spremenite svojo profilno sliko (desna stran spodnje slike). Ko končate s spreminjanjem nastavitev, ne pozabite klikniti na Shrani.

SI_spremembenastavitevracuna.png

S klikom na Geslo v meniju na levi (desna stran zgornje slike) lahko spremenite geslo za račun Koofr, s klikom na Jezik pa lahko nastavite Želeni jezik svojega računa Koofr.

Sedaj, ko smo končali s formalnostmi, je čas, da v oblačno shrambo naložimo nekaj datotek. To lahko naredite s klikom na gumb Dodaj na vrhu zaslona v računu Koofr. Odpre se spustni meni, kjer lahko izbirate med možnostmi Naloži datoteko, Naloži mapo ali Ustvari mapo.

SI_nalozidatoteke.png

Opomba: Datoteke lahko preprosto naložite tudi tako, da jih iz svoje naprave povlečete in spustite v okno spletne aplikacije Koofr.

Ko so vaše datoteke uspešno naložene, izberite želeno datoteko, tako, da se z miško premaknete nanjo in kliknete na potrditveno polje, ki se prikaže poleg nje. Datoteka je izbrana, ko se poleg nje prikaže kljukica.

SI_izbrana_datoteka.png

Ko je datoteka izbrana, se prikaže tudi Urejevalni meni, kjer so na voljo možnosti Kopiraj, Premakni, Prenesi in Izbriši. Ogledate pa si lahko tudi Podrobnosti o izbrani datoteki. Če želite preklicati izbiro datoteke, kliknite na Prekliči.

V primeru, da izberete akcijo Kopiraj ali Premakni se bo odprl dialog, ki vas bo vodil skozi postopek kopiranja ali premikanja datoteke. In ne skrbite, akcija Izbriši bo od vas zahtevala potrditev, preden se karkoli zares izbriše.

SI_izbrisi2.JPG

Tudi če slučajno izbrišete svoje datoteke, jih boste našli s klikom na Izbrisane datoteke v Glavnem meniju. V brezplačnih računih Koofr bodo na voljo še 7 dni od trenutka izbrisa.

Oglejte si naš video in se naučite izbrisati ter obnoviti svoje datoteke.

V Koofru sta na voljo dva različna pogleda, s katerima si lahko ogledate svoje datoteke in mape. Pogled seznama in Pogled galerije. Med njima lahko preprosto izbirate v Glavni orodni vrstici, tako, da kliknete na gumb Spremeni pogled.

SI_spremenipogled.png

Upamo, da vam bo naš vodnik v pomoč in vam bo olajšal začetek uporabe računa Koofr. V primeru, da potrebujete dodatno pomoč, odprite naš center za Pomoč in podporo uporabnikom. To lahko naredite s klikom na Pomoč in podpora v Uporabniškem meniju svojega računa Koofr ali pa tik pod Glavnim menijem v spletni aplikaciji Koofr.

help and support center_koofr.JPG

Želite govoriti z nami? Pridružite se nam na Koofr subredditu.

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake