Ali lahko omogočim samodejno nalaganje fotografij in videoposnetkov iz svoje Android naprave na Koofr?

Koofr omogoča možnost samodejnega nalaganja novih fotografij in videoposnetkov iz mobilne naprave. Tako lahko hitro naložiš fotografije in videoposnetke neposredno iz svoje naprave v aplikacijo Koofr.

Če želiš svoje fotografije in videoposnetke samodejno naložiti na Koofr, moraš omogočiti možnost samodejnega nalaganja fotografij in videoposnetkov v Koofrovi mobilni aplikaciji. Odpri Nastavitve in izberi Shranjevanje medijskih datotek. Nato omogoči ožnost Samodejno naloži nove fotografije. Ta možnost bo omogočila samodejno nalaganje fotografij in videoposnetkov na Koofr. Omogočiš lahko tudi samodejni prenos fotografij in videoposnetkov Le preko povezave WiFI. Tako se bodo tvoje fotografije in videoposnetki na Koofr nalagali le, ko bo tvoja naprava povezana na omrežje WiFi. Če želiš svoje fotografije in videoposnetke shraniti v točno določeno mapo, pritisni gumb Mapa in izberi mapo na Koofru. Če ne izbereš točno določene mape, bodo tvoje fotografije in videoposnetki shranjeni v samodejno ustvarjeno mapo My Android Media. Prav tako lahko omogočiš nalaganje le fotografij ali le videoposnetkov. To storiš tako, da pritisneš ikono stikala zraven napisa Naloži slike ali Naloži filme.

S pritiskom na opcijo Naloži v podmape lahko izbereš samodejno organizacijo fotografij in videoposnetkov po letu (za vsako leto bo v mapi za samodejno nalaganje fotografij in videoposnetkov ustvarjena posebna podmapa) in/ali po aplikacijah. Izbereš lahko organiziranje po kateri koli od obeh možnosti ali celo po obeh (v tem primeru boš znotraj vsake podmape našel/a novo podmapo aplikacij). Prav tako lahko omogočiš opcijo Shrani obstoječe fotografije na napravi. S tem boš lahko shranil/aa vse svoje fotografije in videoposnetke iz naprave na Koofr.