Ali lahko omogočim samodejno nalaganje fotografij in videoposnetkov iz svoje iOS naprave na Koofr?

Koofr omogoča možnost samodejnega nalaganja novih fotografij in videoposnetkov iz mobilne naprave. Tako lahko hitro naložiš fotografije in videoposnetke neposredno iz svoje mobilne naprave v aplikacijo Koofr.

Če želiš, da se kopije fotografij in videoposnetkov samodejno prenašajo iz tvoje naprave iOS na Koofr, moraš to omogočiti v svoji Koofrovi mobilni aplikaciji. Odpri Nastavitve, izberi Samodejno nalaganje slik in nato Varno shrani slike in filme. Če želiš, da se tvoje fotografije in videoposnetki samodejno shranijo v točno določeno mapo, pritisni na gumb Spremeni privzeto mapo in izberi mapo na Koofru. Če ne izbereš točno določene mape, bodo tvoje fotografije in videoposnetki shranjeni v samodejno ustvarjeni mapi My iOS Media.

Svoje fotografije in videoposnetke lahko tudi razdeliš glede na leto nastanka. Omogoči možnost Samodejno razdeli po letih in tvoje fotografije in videoposnetki bodo samodejno shranjeni v ločeno podmapo glede na leto nastanka. Prav tako lahko omogočiš nalaganje fotografij in videoposnetkov preko mobilnega omrežja (brez Wi-Fi povezave).