Kako lahko razvrstim datoteke v mapi na svoji napravi Android?

Naložene datoteke je mogoče razvrstiti po imenu, velikosti ali datumu spremembe. Odpri mapo, v kateri želiš razvrstiti datoteke, pritisni meni Več možnosti v zgornjem desnem kotu in izberi Razvrsti.

Če želiš datoteke in mape razvrstiti po imenu, pritisni na meni Več možnosti, izberi Razvrsti in nato Razvrsti po imenu. Datoteke bodo razvrščene po imenu (npr. od A - Ž / 0 – 9). Za spremembo vrstnega reda ponovno pritisni na Razvrsti po imenu. Datoteke in mape bodo razvrščene v obratnem vrstnem redu (npr. od Ž – A / 9 – 0).

Če želiš datoteke in mape razvrstiti po velikosti, pritisni na meni Več možnosti, izberi Razvrsti in nato Razvrsti po velikosti. Datoteke bodo razvrščene po velikosti (npr. od najmanjše do največje). Znova pritisni Razvrsti po velikosti, da spremeniš vrstni red (npr. od največje do najmanjše) datotek.

Če želiš datoteke razvrstiti glede na to, kdaj so bile spremenjene, pritisni na meni Več možnosti, izberi Razvrsti in nato Razvrsti po času. Datoteke bodo razvrščene glede na čas, ko so bile spremenjene (npr. od najnovejše do najstarejše). Ponovno pritisni Razvrsti po času, da spremeniš vrstni red (npr. od najstarejše k najnovejši).