Kako lahko razvrstim datoteke v mapi na svoji napravi iOS?

Naložene datoteke je mogoče razvrstiti po imenu, velikosti ali datumu spremembe. Odpri mapo, v kateri želiš razvrstiti datoteke in pritisni na gumb Uredi po na spodnji strani zaslona.

Če želiš datoteke in mape razvrstiti po imenu, pritisni na gumb Uredi po na sredini spodnjega dela zaslona in izberi Uredi po imenu. Datoteke bodo razvrščene po imenu (npr. od A - Ž / 0 – 9). Za spremembo vrstnega reda ponovno pritisni na Uredi po imenu. Datoteke in mape bodo razvrščene v obratnem vrstnem redu (npr. od Z – A / 9 – 0).

Če želiš datoteke in mape razvrstiti po velikosti, pritisni na gumb Uredi po na sredini spodnjega dela zaslona in izberi Uredi po velikosti. Datoteke bodo razvrščene po velikosti (npr. od najmanjše do največje). Znova pritisni Uredi po velikosti, da spremeniš vrstni red datotek in map (npr. od največje do najmanjše).

Če želiš datoteke in mape razvrstiti glede na to, kdaj so bile spremenjene, pritisni na gumb Uredi po na sredini spodnjega dela zaslona in izberi Uredi po datumu. Datoteke bodo razvrščene glede na čas, ko so bile spremenjene (npr. od najnovejše do najstarejše). Ponovno pritisni Uredi po datumu, da spremeniš vrstni red datotek in map (npr. od najstarejše k najnovejši).