Kako lahko urejam dovoljenja za skupno rabo in preneham deliti datoteko/mapo na Android napravi?

Urejanje dovoljenj za skupno rabo: Do svojih datotek/map v skupni rabi lahko dostopaš, si jih ogledaš, jih urejaš ali izbrišeš tako, da v mobilni aplikaciji v Glavnem meniju pritisneš gumb Deljeno. Če želiš urediti osebe, s katerimi je datoteka/mapa v skupni rabi, pritisni na ikono svinčnika na desni strani deljene datoteke/mape. Odprlo se bo okno Deli z. Vnesi nove uporabnike, s katerimi želiš deliti datoteko/mapo, ali izbriši obstoječe tako, da pritisneš na ikono (-) poleg osebe. S pritiskom na navzdol obrnjeno puščico, lahko spreminjaš dovoljenja za skupno rabo za izbrano osebo.

Prenehaj deliti:

  • Dodaj osebe: če želiš prenehati deliti datoteko/mapo, pritisni na meni Več možnosti na desni strani izbrane datoteke/mape in izberi Deli. Pritisni na uporabniki Koofra, da vidiš s kom deliš datoteko/mapo. Če jo želiš prenehati deliti, pritisni na ikono (-) poleg imena osebe.
  • Pošlji povezavo: če želiš prenehati deliti datoteko/mapo, pritisni na meni Več možnosti na desni strani izbrane datoteke/mape in izberi Deli. Pritisni na Uredi povezavo in pritisni gumb Odstrani.
  • Prejmi datoteke: če želiš prenehati deliti mapo, pritisni na meni Več možnosti na desni strani izbrane mape in izberi Prejmi datoteke. Pritisni na Uredi povezavo in pritisni gumb Odstrani.