Kako lahko obnovim izbrisane datoteke v Koofrovi mobilni aplikaciji na iOS/Android napravi?

Izbrisane datoteke najdeš v mapi Izbrisane datoteke v Glavnem meniju.

iOS: Poišči datoteko, ki jo želiš obnoviti in s prstom zdrsni čeznjo iz desne proti levi. Pritisni Obnovi. Datoteka bo obnovljena na mesto, kjer je bila shranjena, preden si jo izbrisal/a.

Android: Poišči datoteko, ki jo želiš obnoviti. Pritisni in drži izbrano datoteko vsaj dve sekundi, da jo izbereš. Datoteka je izbrana, ko se zraven nje pojavi kljukica. Nato pritisni na ikono Menija več možnosti v zgornjem desnem kotu ekrana in iz menija, ki se pojavi, izberi Povrni. Datoteka bo obnovljena na mesto, kjer je bila shranjena, preden si jo izbrisal/a. Če želiš obnoviti več datotek hkrati, pritisni in drži datoteko, dokler se poleg nje ne pojavi kljukica. Nato obkljukaj vse datoteke, ki jih želiš obnoviti. Ko jih izbereš, pritisni na Povrni.

Opomba: Tako na iOS kot tudi na Android napravah lahko svoje izbrisane datoteke obnoviš v 7 dneh od trenutka brisanja, če uporabljaš brezplačni Koofr račun in v 30 dneh od trenutka brisanja, če uporabljaš plačljivi Koofr račun. Po preteku omenjenega obdobja, bodo datoteke trajno izbrisane in jih ne bo več mogoče obnoviti.