Kako lahko v Koofrovi mobilni aplikaciji na iOS/Android napravi s Koofrom povežem svoje račune Dropbox/Google Drive/OneDrive/Amazon Drive?

Do vseh datotek, shranjenih v svojih računih na storitvah Dropbox, Google Drive in OneDrive, lahko dostopaš direktno iz svojega Koofr računa in vse podatke urejaš na enem mestu.

Če želiš te storitve povezati s Koofrom, v Glavnem meniju izberi Poveži. Izberi storitev, s katero želiš povezati svoj Koofr račun. Odprlo se bo okno brskalnika, kjer se lahko vpišeš v izbrano storitev. Ko si vpisan/a, lahko v Koofrovem Glavnem meniju dostopaš do vseh datotek, shranjenih v svojih Dropbox/Google Drive/OneDrive računih. S Koofrom lahko povežeš tudi več računov istega ponudnika oblačnih storitev.

*V soboto, 16. novembra 2019, je Amazon ukinil dostop iz Koofra do Amazon Drive-a. Amazon se je odločil, da ne bo več dovolil dostopa do svojih storitev aplikacijam drugih proizvajalcev. To pomeni, da se številne storitve, tudi Koofr, ne morejo več povezati z Amazon Drive-om. Vse druge povezave na zunanje oblake še vedno delujejo in bodo ostale del storitve Koofr.