Kaj se zgodi z datotekami, sinhroniziranimi v moj Koofr račun, če odstranim Koofrovo namizno aplikacijo?
Datoteke se od trenutka odstranitve namizne aplikacije ne sinhronizirajo več, vendar ostanejo varno shranjene v tvojem računu Koofr.
Pomoč
- Ustvarjanje in upravljanje računa
- Nadgradnja računa
- Upravljanje datotek in map
- Premikanje in prenos datotek in map
- Deljenje datotek in map
- Mobilne aplikacije
- Namizna aplikacija
- Koofrove integracije
- WebDAV in rclone
- Povezane oblačne storitve
- Orodja in razširitve
- Zasebnost in varnost
- Koofr Vault
- Prijava v dveh korakih (2FA)
- Popust zvestobe
- Darilne kartice
- Brisanje in obnovitev datotek in map
- Ostalo