Kaj se zgodi, če fotografije ali videoposnetke s Facebooka na Koofr prenesem več kot enkrat?
Brez skrbi, fotografije in videoposnetki, ki so že bili preneseni v Koofr, ne bodo ponovno preneseni. Prenesene bodo samo nove fotografije in videoposnetki.
Pomoč
- Ustvarjanje in upravljanje računa
- Nadgradnja računa
- Upravljanje datotek in map
- Premikanje in prenos datotek in map
- Deljenje datotek in map
- Mobilne aplikacije
- Namizna aplikacija
- Koofrove integracije
- WebDAV in rclone
- Povezane oblačne storitve
- Orodja in razširitve
- Zasebnost in varnost
- Koofr Vault
- Prijava v dveh korakih (2FA)
- Popust zvestobe
- Darilne kartice
- Brisanje in obnovitev datotek in map
- Ostalo