Zakaj ne morem ustvariti povezav za skupno rabo na povezanih Dropbox/Google Drive/OneDrive računih?

Uporaba možnosti Pošlji povezavo in Prejmi datoteke za datoteke in mape iz povezanih računov je na voljo samo v plačljivih Koofrovih paketih. Več o tem kako lahko nadgradiš svoj račun preberi v poglavju Nadgradi svoj Koofr račun, več o prednostih plačljivih Koofr paketov pa v poglavju Katere prednosti ponujajo plačljivi Koofr paketi poleg več prostora.

Uporabniki, ki uporabljate brezplačne Koofrove račune lahko za vse datoteke, ki so shranjene na Koofru ali na vaših računalnikih, uporabljate vse ostale možnosti skupne rabe. Lahko tudi delite katerokoli datoteko z drugimi uporabniki Koofra, ne glede na to, kje je shranjena. Več o tej temi lahko prebereš v naši objavi Public links policy update (na voljo le v angleškem jeziku).

Za skupno rabo iz povezanih oblačnih storitev lahko vsi uporabniki uporabljate možnost Dodaj osebe, s katero lahko delite datoteke oziroma mape s komerkoli. Osebe, ki nimajo Koofr računa, bodo samodejno povabljene, da se Koofru pridružijo. Več o skupni rabi datotek oziroma map lahko prebereš v poglavjih Kako lahko delim datoteko? in Kako lahko delim mapo? v razdelku Dodaj osebe.