Loading...
Life Hacks / Jun 16 2020

Kako načrtovati poroko s pomočjo Koofra?

Letošnja poročna sezona se je kljub vsemu uspešno pričela. Če se vaš veseli dan že hitro bliža ali pa ste ga morda morali prestaviti na naslednje leto, veste, kako zamudno opravilo je načrtovanje poroke. Koofr vam lahko pomaga organizirati najboljši poročni dan in poskrbi tudi za enostavno deljenje poročnih fotografij po dogodku. Berite dalje in ugotovite kako.

Če se nameravate poročiti ali ste že poročeni, veste, koliko časa, dela, organizacije in potrpljenja je potrebno za načrtovanje poroke. Razmisliti je treba o vsaki podrobnosti poročnega dne. Tudi, če so vaše želje preproste, morate izbrati vsaj datum, kraj, okusen meni in dobrega fotografa, ki bo znal kar najboljše ujeti vaše poročne spomine.

Koofr vam lahko pomaga pri procesu načrtovanja vašega poročnega dne in tudi po njem. Poleg tega, da lahko s pomočjo osnovnih zmožnosti enostavno uredite vse informacije v zvezi z vašo poroko kar znotraj računa Koofr, lahko Koofr poskrbi tudi za to, da je vaš poročni dan nekoliko bolj prijazen do okolja in vaše denarnice. Vas zanima kako?

(1) Faza priprav in načrtovanja poroke

Koofr vam lahko pomaga zbrati in urediti pomembne informacije na enem mestu.

organize_koofr.jpg

Ustvarite mapo Poroka v svojem računu Koofr in znotraj nje strukturo map za vsa najpomembnejša področja organizacije vaše poroke. Tako lahko v računu Koofr spremljate vse, od pogodb s ponudniki, pomembnih dokumentov in fotografij za vašo poročno vizijo.

organiziraj_mape_poroka_2.JPG

Razširitve Save to Koofr so vam v tej fazi lahko v veliko pomoč. Več informacij o razširitvah je na voljo v naših objavah - Save to Koofr z brskalnikom Google Chrome, Firefox, Brave ali Edge. Oglejte si tudi naša video navodila.

Hitro shranjevanje s pomočjo razširitev Save to Koofr vam lahko pomaga, da med brskanjem enostavno shranite navdihujoče fotografije in poročne ideje v svoj račun Koofr, tudi s spletnih strani kot je Pinterest.

photos_koofr.png

Pomembne informacije, ki so v vaši poročni mapi lahko zlahka delite s svojo pričo, družicami, družino in drugimi gosti, s pomočjo različnih možnosti skupne rabe v računu Koofr.

Če ste še posebej previdni s svojim poročnim proračunom in niste popolnoma odločeni, da želite natisnjena vabila, vam predlagamo alternativno možnost. Svoje goste lahko povabite na poroko kar digitalno, s pomočjo možnosti za skupno rabo Pošlji povezavo.

vabilo.JPG

Tako lahko z njimi preko elektronske pošte ali družbenih omrežij delite svoje digitalno vabilo. Deljenje preko družbenih omrežij je mogoče le pri povezavah, ki niso zaščitene z geslom.

sendlink.JPG

Vaši gostje bodo tako prejeli vabilo preko povezave in ga lahko enostavno shranili na svojo napravo ali v svoj račun Koofr, če ga imajo.

(2) V času poroke

Verjetno poznate pare, ki za poroko ustvarijo svoje poročne hashtag-e (#) tako, da lahko njihovi gostje delijo poročne fotografije na Instagramu in drugih družbenih omrežjih. Toda mi imamo za vas še boljšo idejo.

Znotraj svojega računa Koofr ustvarite mapo Poročne fotografije. Ustvarite povezavo za prejem datotek s pomočjo možnostjo Prejmi datoteke in jo delite na svojem vabilu ali na kateri od drugih poročnih tiskovin. Gostje lahko tako naložijo fotografije v vašo mapo med poroko ali po njej.

linkprejem.JPG

Njihove posnetke in fotografije narejene med veselim dogodkom lahko tako preprosto zberete na enem mestu. Povezavo za prejem lahko zaščitite z geslom ali jo delite nezaščiteno (ta možnost je primerna za deljenje preko družbenih omrežij) in nastavite njen datum veljavnosti. V plačljivih računih Koofr lahko celo prilagodite ime povezave in vanj dodate svoja imena ali kaj drugega, kot na spodnji sliki.

zenininnevesta.JPG

Če želite biti obveščeni, ko gost naloži datoteke v vašo mapo, označite tudi polje Obvesti na dnu pojavnega okna.

Vaši gostje lahko preko takšne povezave naložijo fotografije posnete s svojimi telefoni ne da bi za to potrebovali mobilno aplikacijo ali račun Koofr. Fotografije lahko pošljejo tudi na samodejno ustvarjen e-poštni naslov in prikazale se bodo v vaši mapi Poročne fotografije.

(3) Po poroki

Nestrpno ste pričakovali svoje poročne fotografije in zdaj jih končno imate. Kako jih urediti in varno deliti s svojimi gosti?

weddin_photo_gallery.jpg

Uredite svoje fotografije

Najprej ustvarite mapo s svojimi poročnimi fotografijami znotraj računa Koofr. Vse svoje fotografije dodajte v mapo Poročne fotografije.

porocne.JPG

In končno,

Delite fotografije s svojimi gosti.

Zelo verjetno boste svoje poročne fotografije prejeli v digitalni obliki. Bodisi od svojega uradnega fotografa ali pa od gostov. Koofr vam ponuja nekaj odličnih, okolju in denarnici prijaznih možnosti deljenja fotografij. Te vam omogočajo, da fotografije varno in enostavno delite s svojo družino in prijatelji.

Katere možnosti skupne rabe so na voljo v Koofru?

Če so vaši gostje dobro tehnično podkovani, uporabite možnost Dodaj osebe. Ta možnost gostom omogoča, da upravljajo z vašo mapo poročnih fotografij in njeno vsebino. Vsakega od gostov lahko preprosto dodate z e-poštnim naslovom in kliknete Dodaj. Tako lahko svoje fotografije delite z vsemi gosti, ki imajo e-poštni naslov. Tisti gostje, ki niso uporabniki Koofra, bodo povabljeni, da se Koofru pridružijo. Dokler se ne pridružijo, si ne bodo mogli ogledati vaših fotografij.

Če je bila vaša poroka velika in ste imeli ogromno gostov bo morda lažje, če uporabite že omenjeno možnost Pošlji povezavo. Ta bo vašim gostom omogočila prenos datotek in map iz vašega računa Koofr, tudi če niso uporabniki Koofra. Povezavo lahko preprosto delite prek e-pošte ali družbenih medijev (če je povezava nezaščitena), zaščitite povezavo z geslom in določite datum veljavnosti povezave. Če ste plačljivi uporabnik Koofra lahko prilagodite tudi ime povezave za prenos.

Kot smo že omenili, lahko vaši gostje naložijo fotografije v vaš poročni album s povezavo Prejmi datoteke, ki jim omogoča, da datoteke in mape iz svojih naprav preprosto naložijo v vašo mapo v računu Koofr, tudi če niso uporabniki Koofra. Več o možnostih skupne rabe preberite tukaj.

koofr wedding.jpg

Želimo vam uspešno načrtovanje poroke in mnogo veselja ob vašem velikem dnevu.

Želite govoriti z nami? Pridružite se nam na Koofr subredditu.

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake