Ali lahko ročno prepišem datoteko, shranjeno na Koofr, z novejšo različico iste datoteke?

Če v Koofrovo spletno aplikacijo ročno naložiš spremenjeno datoteko oziroma njeno novejšo verzijo, obstoječe datoteke, ki je na Koofru že shranjena, ne boš prepisal/a. Ko bo spremenjena oziroma novejša verzija naložena v Koofrovo aplikacijo, ji bo program samodejno dodal številko v imenu. Tako bosta na Koofru shranjeni dve datoteki: starejša in novejša verzija.

Če datoteko prepišeš v Koofrovi mapi za sinhronizacijo (samodejno ustvarjena mapa Koofr na namizju) oziroma v kateri koli drugi mapi, s katero imaš ustvarjeno sinhronizacijo s Koofrom, bo v spletno aplikacijo Koofr samodejno naložena novejša različica datoteke. Starejša verzija na Koofru bo tako prepisana. V spletni aplikaciji lahko z desno tipko miške klikneš na izbrano sinhronizirano datoteko in si ogledaš pretekle različice datoteke. Ogledaš si lahko do 5 preteklih različic svoje datoteke. Več o sinhronizaciji si preberi v naši blog objavi Nastavitev sinhronizacije s pomočjo Koofra.

Koofr pa lahko nastaviš tudi kot omrežni pogon na svojem računalniku in svoje datoteke urejaš oziroma do njih dostopaš z upraviteljem datotek na računalniku. Več si preberi v naši blog objavi Trije načini za nastavitev Koofra kot omrežnega pogona na računalniku.