Loading...
Novice iz Koofra / Sep 06 2024

Primerjava stroškov: oblačna shramba Koofr ali izguba podatkov

Pripravili smo primerjavo stroškov izgube podatkov s cenami paketov oblačne shrambe Koofr. Ni presenetljivo, da je izguba podatkov draga in stresna, Koofr pa nudi cenovno ugodno in varno rešitev za shranjevanje datotek. Koofr je pametna izbira za zaščito vaših podatkov in vaš notranji mir.

Predstavljajte si, da več mesecev delate na svoji magistrski nalogi, nato pa vam noč pred oddajo odpove trdi disk. Ali pa pomislite na tisti čas, ko ste vse pomembne datoteke shranili na USB ključek, ki ste ga tik pred pomembnim sestankom založili. Morda ste že doživeli občutek nemoči ob tem, ko ste po nesreči izbrisali pomembno mapo in prepozno ugotovili, da je za vedno izgubljena? Ti scenariji so v življenju zelo pogosti, posledice pa izredno neprijetne.

Skriti stroški izgube podatkov


Izguba podatkov prinaša tako finančne kot sentimentalne posledice, ki so pogosto podcenjene. Na primer, zamenjava pokvarjenega trdega diska vas lahko stane več kot 100 eur, pri čemer niso vključeni morebitni stroški obnovitve podatkov, ki lahko računu dodajo še več sto evrov. Prav tako ni nobenega zagotovila, da novi trdi disk ne bo znova odpovedal.

Bankovci na cvetočem polju rumenih rož

Izguba dostopa do vaših podatkov lahko povzroči znaten upad produktivnosti. Ne glede na to, ali gre za kritični delovni projekt ali leta raziskav za magistrsko nalogo, sta čas in trud, vložena v ustvarjanje teh podatkov, neprecenljiva. Izguba podatkov ne pomeni le finančnega udarca; pomeni tudi izgubo nenadomestljivih dokumentov in nešteto ur trdega dela.

Tradicionalne metode shranjevanja, kot so zunanji trdi diski, NAS naprave ali vzdrževanje lastnih strežnikov, prinašajo svoje stroške in tveganja. Vse te naprave so nagnjene k fizičnim poškodbam in obrabi, prav tako jih lahko izgubimo ali nam jih kdo ukrade. To kljub začetni investiciji privede do izgube podatkov.

Zakaj za shranjevanje podatkov ni pametno uporabljati USB ključev?

Koofr: varno, z zmožnostmi bogato in poceni shranjevanje v oblaku


Oblačna shramba Koofr je več kot le prostor za shranjevanje podatkov; omogoča vam občutek miru, saj so vaši podatki zasebni in varovani z zanesljivimi varnostnimi zmožnostmi. Šifrirani in shranjeni v varnih podatkovnih centrih znotraj EU, ki zagotavljajo skladnost z direktivo GDPR. Za tiste, ki potrebujete dodatno zaščito, je na voljo storitev Koofr Vault, ki omogoča šifriranje na strani odjemalca. Ta storitev pri mnogih drugih ponudnikih zahteva dodatno plačilo, pri Koofru je na voljo brezplačno.

Koofr Vault za začetnike

Koofr izstopa s svojim pristopom, osredotočenim na zasebnost. V nasprotju z mnogimi drugimi ponudniki, vas Koofr ne obremenjuje z oglasi, ne sledi vašim dejavnostim na spletu, ne pošilja nezaželenih e-poštnih sporočil in ne uporablja vaših podatkov za učenje modelov umetne inteligence. Vaši podatki so le vaši, varni in zasebni.

Crno bel napis na steni

Koofr ponuja vrsto zmožnosti, ki svojim uporabnikom prinašajo pomembno dodatno vrednost in je tako odlična izbira za shranjevanje v oblaku tako za osebno kot profesionalno rabo.

Z oblačno shrambo Koofr lahko brez težav povežete in upravljate več računov za shranjevanje v oblaku (Dropbox, Google Drive, OneDrive) z ene same platforme, kar vam omogoča enostaven dostop do vseh vaših datotek na enem mestu ter sinhronizacijo teh med več računalniki. Zaradi integracije z Microsoft Office lahko dokumente urejate in sledite spremembam neposredno znotraj oblačne shrambe Koofr. Koofr podpira protokol WebDAV, kar vam omogoča povezovanje z različnimi aplikacijami. Integracija s Facebookom in Instagramom vam omogoča samodejno varnostno kopiranje fotografij s teh platform, kar zagotavlja enostavno in varno shranjevanje brez dodatnega truda.

Koofr ni le storitev za shranjevanje v oblaku. Je celovito orodje, ki povečuje produktivnost, varuje vaše podatke in spoštuje vašo zasebnost – vse to po razumni ceni.

Kako vam Koofr pomaga urediti vaš digitalni svet in povečati produktivnost

Koofr: cenovno ugodna možnost


Koofr je ena redkih storitev, ki ponuja vrsto cenovno ugodnih paketov s kapacitetami za shranjevanje od 10 GB do 20 TB prostora, kar vam omogoča, da najdete popolno rešitev za svoje potrebe.

Oglejte si Koofrov cenik

Brezplačen račun z 10 GB prostora v oblaku je na voljo brez časovne omejitve in je dodan kateremu koli plačljivemu paketu. Tako lahko začnete z malo prostora, ki ga nadgradite po potrebi. Obsežne funkcionalnosti Koofra lahko tako preizkusite z minimalno zavezanostjo, za ceno manj kot 5 eur na leto. Koofr je resnično cenovno ugoden oblak.

Zenska racuna cenovno najbolj ugodno moznost

Koofr nagrajuje zvestobo z visokimi popusti na dolgoročne naročnine. Tako lahko po petih letih dobite 110 GB (vključno z brezplačnimi 10 GB) za le 12 eur na leto ali 1 TB prostora v oblaku za le 60 eur na leto. Koofr je zelo konkurenčna rešitev, ki zagotavlja strankam najboljšo razmerje med ceno in storitvijo.

Pri Koofru zvestoba prinaša popust

Koofr na trgu oblačne shrambe izstopa kot zanesljiv in cenovno ugoden ponudnik. Gre za varno in funkcionalno rešitev, ki rešuje različne težave tako zasebnih kot za poslovnih strank. Ko upoštevate potencialne stroške izgube podatkov, kot so zamenjava pokvarjenega trdega diska, plačilo za obnovitev podatkov ali izguba nenadomestljivih dokumentov, Koofrova ponudba prinaša jasne prihranke. Za manj kot 5 eur na leto lahko začnete z uporabo oblačne shrambe, ki vam poleg prostora v oblaku nudi tudi napredne varnostne funkcije, ter hkrati ohranja zasebnost vaših podatkov.

Ne glede na to, ali želite zaščititi svoje spomine ali delati s službenimi datotekami, ima Koofr vse, kar potrebujete. Je zanesljiva in varna rešitev za ugodno ceno.


Pridružite se nam na našem subreditu.

Objavili smo tudi članek v angleškem jeziku.

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake