Loading...
Koofr zmožnosti / Jun 07 2024

Poskrbite, da vaše poletne fotografije preživijo vsa poletna doživetja

Poletne počitnice so čas za ustvarjanje nepozabnih spominov, vendar predstavljajo tudi tveganje za vaše naprave in podatke. Z uporabo avtomatskih varnostnih kopij, sinhronizacijo in varnostnimi funkcijami oblačne shrambe Koofr, ste lahko prepričani, da so vaši spomini zaščiteni, ne glede na to, kam vas odpelje poletje.

Predstavljajte si popoln dan na plaži - vroče sonce, mivka pod nogami in morje, ki pljuska ob obalo. Ta idiličen poletni trenutek bo ostal vaš za vedno, v obliki fotografije na vašem telefonu.

ženska v belem bikiniju na ležalniku na plaži

A kaj narediti, če telefon, tablica ali prenosnik ne preživijo poletnih počitnic? Izpostavljenost soncu, pesku in slani vodi lahko napravo poškoduje, uniči ali povzroči izgubo podatkov. Še huje, svojo napravo lahko izgubite ali vam jo v gneči ukradejo. Ne dovolite, da vam izguba telefona pokvari dopust. Koofr je vaš najboljši poletni prijatelj, ki ves čas varno shranjuje podatke v oblaku. Dragocene spomine samodejno varnostno kopira iz vašega telefona ali tablice in jih ohrani za vedno.


Koofr: varna oblačna shramba, prilagojena vašim osebnim potrebam

Če želite ustvariti varnostno kopijo svojega računalnika v Koofr, uporabite naš Duplicati vodnik za varnostne kopije za uporabnike računalnikov Windows, Linux ali macOS. Življenje digitalnega nomada še nikoli ni bilo lažje.

Prav tako lahko enostavno sinhronizirate računalnik z oblačno shrambo Koofr. S Koofrom lahko brez skrbi uživate na dopustu, saj so vaši spomini varni in zaščiteni.


Oblačna shramba in varnostno kopiranje datotek v oblak – kaj je razlika?

Sonce, pesek in slana voda ter vaše mobilne naprave


Poleti radi uživamo na vročem soncu, vendar lahko pretirana vročina poškoduje notranje komponente vaše naprave. Poškodbe zaradi izpostavljenosti soncu lahko povzročijo slabše delovanje, nepričakovane izklope, napihnjeno baterijo ali celo popoln izklop in izgubo podatkov.

ženska leži na roza blazini v morju

Drobna zrna peska se lahko ujamejo v vhod za polnjenje, vhod za slušalke in gumbe, kar lahko povzroči okvare in morebitno izgubo podatkov. Pesek lahko zaide v hladilni sistem prenosnika, poškoduje ventilator in povzroči pregrevanje.

Slana morska voda je še posebej nevarna. Predstavljajte si, da vam telefon pade v morje. Ko pride v stik s slano vodo, ta povzroči korozijo vezja in posledično trajno škodo.


Kako rešiti pametni telefon, ki je prišel v stik z vodo

Telefoni, tablice in računalniki se pogosto izgubijo ali so ukradeni, še posebej na popularnih turističnih destinacijah. Izgubljen telefon običajno pomeni izgubo dragocenih fotografij in videov, razen, če imate vzpostavljen sistem varnostnega kopiranja svojih podatkov.

Tudi kraja telefonov je pomembna skrb, saj priložnostni tatovi za svoje žrtve pogosto izberejo brezskrbne turiste. Brez varnostnih kopij vam skupaj s telefonom, tablico ali prenosnikom ukradejo tudi vse vaše spomine.

Oblačna shramba Koofr: digitalni reševalec podatkov


Koofr je varna rešitev za shranjevanje datotek v oblaku. Deluje kot digitalni reševalec, ki pri življenju ohranja vaše dragocene spomine. Samodejno varnostno kopira fotografije in videoposnetke s telefona ali tablice ter sinhronizira podatke z vašega računalnika ali celo iz več različnih računalnikov, s pomočjo sinhronizacije.

ženska reševalka iz vode se naslanja na ograjo

Samodejno varnostno kopiranje v oblačno shrambo Koofr poskrbi, da so vaše medijske datoteke varno shranjene. Ne glede na to, ali uporabljate napravo z operacijskim sistemom Android ali iOS, Koofr zagotavlja, da so vaše fotografije in videoposnetki varni.

Ne dovolite, da bi tveganja, ki jih prinaša poletje na plaži ogrozila vaše spomine. Dovolite, da Koofr varno hrani vaše spomine, vi pa se brezskrbno prepustite poletnim doživetjem.

Opomba: Sinhronizacija lahko zaščiti vaše podatke, če se računalnik poškoduje. Če pa vam ga ukradejo in izbrišejo podatke, vam sinhronizacija ne bo pomagala. V tem primeru so lahko izgubljeni tudi vsi vaši podatki v oblaku.

Pomembno je poudariti, da sinhronizacija NI enak postopek kot varnostno kopiranje. Medtem ko sinhronizacija skrbi za to, da so vaše datoteke enake in usklajene na vseh napravah, varnostno kopiranje zagotavlja dolgoročno varnost podatkov z ustvarjanjem stisnjenih posnetkov podatkov, ki jih je mogoče obnoviti, tudi če so izvirne datoteke izgubljene. Preberite več: Oblačna shramba in varnostno kopiranje datotek v oblak – kaj je razlika?

Oblačna shramba Koofr: samodejno varnostno kopiranje in pomembnost varnostnih kopij


Samodejno varnostno kopiranje medijskih datotek v oblačno shrambo Koofr poskrbi, da vas poškodbe zaradi stika z vodo, soncem, peskom ter kraja, izguba ali naključni izbris podatkov z vaše naprave ne morejo presenetit.

Ročno varnostno kopiranje medijskih datotek je zamudno in ga zlahka odložimo na kasneje. Samodejno shranjevanje medijskih datotek ta postopek poenostavi, prihrani čas in zagotavlja, da so v kopijo vedno vključene vse datoteke. Nudi varnost, zmanjšuje tveganje izgube podatkov in omogoča preprost način za obnovitev vaših spominov, če se zgodi kaj nepredvidljivega.

Ko je samodejno varnostno kopiranje nastavljeno, ne povzroča dodatnega dela za uporabnika. Koofr omogoča samodejno shranjevanje datotek iz mobilnih naprav Android ali iOS, svoje datoteke pa lahko varnostno kopirate tudi z računalnikov z operacijskim sistemom macOS ali Windows. Varnostno lahko celo kopirate fotografije in videoposnetke iz Facebooka in Instagrama.

Polaroidne slike na mizi

S samodejnim varnostnim kopiranjem sprostite prostor na telefonu, na katerega lahko nato shranite nove fotografije. Tako boste lahko v svojih poletnih izkušnjah uživali, ne da bi vas skrbelo pomanjkanje prostora za fotografije. Koofr uporablja močne varnostne ukrepe in tako zagotavlja, da so vaši podatki varni in zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom. S šifriranjem med prenosom in shranjevanjem ter s kontrolo dostopa do računov zagotavlja, da so vaši spomini vedno zaščiteni in varni.

Oblačna shramba Koofr: več kot le sezonska rešitev


Kljub temu, da je poletje čas za ustvarjanje novih spominov, je Koofr več kot le sezonska rešitev za vaše potrebe po shranjevanju podatkov:


Vodnik po spletni aplikaciji Koofr za začetnike

Poletne dogodivščine so polne nepozabnih trenutkov, a prinašajo tudi nevarnosti za vaše naprave in podatke. Samodejne varnostne kopije, sinhronizacija in vrhunske varnostne funkcije oblačne shrambe Koofr zagotavljajo, da so vaši spomini varni, ne glede na to, ali vaš telefon po nesreči pade v vodo in vaš prenosni računalnik preneha delovati zaradi izpostavljenosti premočnemu soncu. Ustvarite Koofr račun že danes in uživajte v brezskrbnem poletju, polnem doživetij.


Uporabljate samodejno varnostno kopiranje medijskih datotek v oblačno shrambo Koofr? Delite z nami svojo izkušnjo na Koofrovem subredditu.

Objavili smo tudi članek v angleškem jeziku.

Vam je bil všeč ta članek? Oglejte si kaj počnemo.

Sorodne oznake